Willa Smitha zmenil nový film. Na jeho premiére žiarili britské dámy

Aj do slovenských kín príde o pár dní romantická dráma s mystickými prvkami Collateral Beauty. Na premiére v New Yorku ju uviedli hlavné hviezdy.

13.12.2016 15:01
Jacob Latimore, Helen Mirren, Will Smith,... Foto: ,
Zľava: Jacob Latimore, Helen Mirren, Will Smith, Naomie Harris a Edward Norton spoločne na premiére filmu Collateral Beauty v New Yorku.
debata

Medzi nimi nechýbal herec Will Smith či herečky Naomie Harris a Helen Mirren. Hviezdna zostava si spoločne zahrala v snímke, ktorá má byť očakávaným vianočným hitom programu v kinách na oboch stranách Atlantiku.

Ako prezradil 48-ročný Smith, práca na filme ho naučila jednej veľmi dôležitej veci – perspektíve. „Je už dávno určené, čo je skutočne dôležité. Musel som z cesty odstrániť akurát množstvo nánosov, aby som videl, na čo sa mám skutočne sústrediť,“ komentoval Smith, ktorý si zahral otca, ktorému umrie dcéra.

Herečka Naomie Harris v kreácii od Rosie Assoulin. Foto: Reuters, ALEX WROBLEWSKI
Naomie Harris Herečka Naomie Harris v kreácii od Rosie Assoulin.

Na newyorskej premiére sa objavila aj dvojnásobná posila z Veľkej Británie. Okrem držiteľky Oscara Helen Mirrenovej nechýbala ani Naomie Harris. Predstaviteľka Bondovej večnej spolupracovníčky Moneypenny bola neprehliadnuteľná. Dôvodom boli výrazné šaty od dizajnérky Rosie Assoulinovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #premiéra #Will Smith #Naomie Harris #Collateral Beauty

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...