Kde skrývala tú krásku? Hviezda Melrose Place vzala von sexi dcéru

Kto by to povedal, že má doma už takú veľkú a krásnu dcéru? Herečka Lisa Rinna prekvapila na akcii v Beverly Hills v spoločnosti mladučkej blondínky.

19.12.2016 00:00
debata
Herečka Lisa Rinna (vpravo) a jej dcéra Delilah... Foto: Profimedia
Lisa Rinna (vpravo) a jej dcéra Delilah Belle Hamlin Herečka Lisa Rinna (vpravo) a jej dcéra Delilah Belle Hamlin na vyhlásení Annual CineFashion Film Awards.

Hviezda seriálu Melrose Place prijala pozvanie na vyhlásenie 3. ročníka cien CineFashion Film Awards a pri tej príležitosti vzala so sebou celú rodinu. Okrem manžela Harryho Hamlina aj ich spoločnú dcéru Delilah. Práve táto mladá dáma však poriadne prekvapila hostí či zástupcov médií. Po boku slávnej mamy totiž doslova žiarila v sivých zamatových šatách a s jednoduchým účesom a decentným líčením.

Päťdesiattriročná herečka sa však tiež nenechala zahanbiť. V čiernej róbe s hlbokým výstrihom ukázala udržiavané telo, ktoré pravidelne mučí v posilňovni. Budúci rok oslávi Rinna už dvadsiate výročie sobáša so spomenutým Hamlinom, ktorého najviac preslávila rola v historickej fantasy Súboj titanov.

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #mama #pôvab #Delilah #Lisa Rinna

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...