Kde stratila prsia? Nicole Kidman na vyhlásení cien plochá ako lata

Herečka Nicole Kidman patrí medzi najlepšie a najzaujímavejšie sa obliekajúce ženy v Hollywoode. Ale s tým ide ruka v ruke aj riziko, že pri toľkom striedaní šiat nie každé zabodujú na sto percent.

09.01.2017 00:00
debata (1)
Herečka Nicole Kidman v kreácii Rochas. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Nicole Kidman v kreácii Rochas. Herečka Nicole Kidman v kreácii Rochas.

Slávna austrálska rodáčka, ktorá sa v nedeľu večer objavila na vyhlásení Zlatých glóbusov, sa ešte pár dní predtým zúčastnila na vyhlásení iných filmových cien. A pozornosti médií neušla. Za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe nominovaná Kidman sa pred objektívy postavila v netradičnej kreácii Rochas – šatách na tenučkých špagetových ramienkach a obväzom organzy okolo hrude. Práve tá pritiahla aj pozornosť nejedného novinára či hosťa – bola doslova plochá.

Herečka, ktorá sa v minulosti vyzliekla na filmovom plátne, ale dokonca aj v divadle, sa tentoraz rozhodla pre šaty, ktoré pochovali jej ženské krivky. Výsledok však nebol taký tragický, ako by to mohlo znieť. Práve naopak – manželka hudobníka Keitha Urbana opäť predviedla zmysel pre experiment. Nebude sa určite pozdávať všetkým, ale jedno sa jej nedá uprieť – vyzerá inak ako väčšina jej kolegýň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Nicole Kidman #Rochas #plochá

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...