Módny svet uprel zraky k novej prvej dáme! Slovinka ohúrila v belasej

Niekoľko týždňov trvajúce debaty a dohady o tom, ako bude vyzerať nová prvá dáma pri slávnostnej inaugurácii, sú na polovicu odhalené. Melania Trump ohúrila množstvo odborníkov belasým kostýmom.

20.01.2017 17:51
debata (17)
Novozvolený prezident Donald Trump a jeho... Foto: SITA/AP, Alex Brandon
Donald Trump a jeho manželka Melania Trump Novozvolený prezident Donald Trump a jeho manželka Melania Trump oblečená v kreácii Ralph Lauren.

Manželka nového amerického prezidenta potvrdila správy o tom, že o jej inauguračnú garderóbu sa postará jeden z najznámejších amerických dizajnérov Ralph Lauren. Práve jeho ateliér stojí za belasým kostýmom zo sukne a skráteného kabátika so zavinovacím detailom goliera, ktorý Trumpova polovička doplnila rukavicami aj lodičkami v rovnakej farbe.

Washinghtonskí monument pred inauguráciou...
Odstupujúci prezident Barack Obama a jeho...
+15Polícia sa snaží potlačiť demonštrácie pred...

Ako píše portál Vogue.com, voľba tejto kreácie vytvorenej špeciálne na zákazku pre budúcu prvú dámu, je ukážkou pocty štýlu 60-tych rokov a tiež istou variáciou na eleganciu Jackie Kennedyovej. Niektorí módni publicisti dokonca hovoria o similarite s podobou Jackie Kennedyovej pri samotnej inaugurácii v roku 1961. Výnimkou bol len účes Melanie Trumpovej, ktorý bol elegantný, no súčasnejší.

Vzhľadom na fakt, že značka Ralph Lauren obliekala v predvolebnej kampani aj demokratickú kandidátku Hilary Clintonovú, domnievajú sa niektorí odborníci na imidž, že ide o veľmi zmierlivé gesto Melanie Trumpovej. Má ísť vraj o odkaz jednoty a spolupatričnosti.

Donald Trump, Jr., a Ivanka Trump na... Foto: SITA/AP, Saul Loeb
Trump Donald Trump, Jr., a Ivanka Trump Donald Trump, Jr., a Ivanka Trump na prezidentskej inaugurácii ich otca - miliardára Donalda Trumpa.

Americký módny svet, ktorý Trumpovo víťazstvo rozdelilo na polovicu, však s napätím očakáva aj na to, ako bude prvá dáma vyzerať pri inauguračnom bále, kde má predviesť večernú garderóbu. O tú by sa mal postarať dizajnér Karl Lagerfeld, no nie je jasné, či tak urobí pod značkou Chanel, Fendi, alebo vlastným ateliérom, keďže kreatívne pracuje vo všetkých troch.

Mnohí dizajnéri odmietli obliecť bývalú modelku, ktorá je Trumpovou treťou manželkou. Mená ako Marc Jacobs či Proenza Schouler rezolútne vyhlásili, že šaty pre Trumpovú by nevytvorili.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Ralph Lauren #pôvab #posolstvo #Melania Trumpová #inagurácia #jednota

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....