Zvodná Mauréry, šmrncovná Kanócz - Zuzany krstili Tajné životy. A žiarili!

Vracajú sa znovu. Hrdinky obľúbeného projektu RTVS, seriálu Tajné životy, pokrstili novú sériu. A mnohé z nich sa predviedli v ukážkovej forme. Najmä Zuzany.

25.01.2017 16:00
debata
Herečka Zuzana Mauréry na párty pri... Foto: Profimedia
Zuzana Mauréry Herečka Zuzana Mauréry na párty pri príležitosti premiéry druhej série seriálu Tajné životy.

Jedna z hlavných postáv úspešného televízneho projektu, herečka Zuzana Mauréry, sa na pondelňajšej akcii spojenej s krstom a krájaním torty objavila ako zvodná dáma. Kombinácia úzkej tubovej sukne s kvetinovým vzorom a čierneho topu s koženkovou bundičkou skrátka trafila do čierneho. A je vidieť, že Mauréry, ktorá nedávno žiarila pri moderovaní Plesu v opere, sa s vynoveným a módnejším imidžom ľahko zžíva.

Herečka Zuzana Kanócz so šmrncovným krátkym...
Herečka Judita Hansmann.
+9Herec Vlado Kobielsky.

Chválu si však zaslúži aj ďalšia Zuzana, ktorú diváci uvidia ako novú seriálovú posilu pod režijným vedením Jána Sebechlebského už o pár dní na obrazovke verejnoprávnej televízie. Je to, samozrejme, Zuzana Kanócz. Partnerka Juraja Loja a niekdajšia hviezda Ordinácie v ružovej záhrade, už nejaký ten čas nosí krátky účes. A práve vďaka nemu vyzerá veľmi mladistvo a originálne. V seriáli ho zužitkuje aj ako hrdinka Karin, ktorá uteká pred manželom Milošom.

Herečka Zuzana Kanócz so šmrncovným krátkym... Foto: Patrik Ratajský pre RTVS
Zuzana Kanócz Herečka Zuzana Kanócz so šmrncovným krátkym účesom.

Kým iné ženy zbierajú odvahu na ostrihanie vlasov, kedysi dlhovláska Kanócz to zvládla ľavou zadnou. A výsledok je skutočne šmrncovný a sexi. Na pondelňajšom krste však nechýbali ani ďalšie tváre seriálu z prostredia ústavu, kam sa utiekajú týrané ženy. Herečky Juditu Hansmann či Szidi Tobias doplnili aj mužskí kolegovia ako Vlado Kobielsky alebo Peter Kočiš. A nováčikmi bola napríklad Daniela Pribullová či Judit Bárdos.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #seriál #RTVS #Zuzana Kanócz #pôvab #Zuzana Mauréry #Tajné životy

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...