Stehno ukázať, za celulitídu sa nehanbiť. Táto hviezda posiela jasný odkaz!

Na televízne obrazovky vrátili ženu v jej všemožných podobách. A na červený koberec zase krivky, plnšie tvary, celulitídu aj vrásky. Herečky z Orange is the new black to spravili hrdo.

01.02.2017 10:10
debata
Herečka Jessica Pimentel zo seriálu Orange is... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jessica Pimentel Herečka Jessica Pimentel zo seriálu Orange is the new black.

Na nedeľňajšom vyhlásení cien Screen Actors Guild Awards sa dramediálny seriál z väzenského prostredia stal opäť víťazom kategórie pre najlepšie herecké osadenstvo komediálneho seriálu. A záplava jeho hrdiniek sa postavila pred objektívy. Veľkú pozornosť si tentoraz pre seba uchmatla Jessica Pimentel, rodená Newyorčanka, ktorá v seriáli stvárnila jednu z členiek latino-gangu v ženskej väznici.

Herečka Dascha Polanco v nohavicovom kostýme...
Herečka Jessica Pimentel zo seriálu Orange is...
+3Herečka Taryn Manning zvolila model Rami Al Ali.

Na červený koberec vyrazila v poriadne odvážnej kreácii, na ktorú by sa mnohé Slovenky s jej krivkami ani neodvážili pozrieť. Pimentel si však podobné obavy nerobila. Rozparok siahal poriadne vysoko a odhaľoval jej kypré a plné stehná, aj s náznakmi jemnej celulitídy. Vrchný diel tvorili len trblietavé traky látky, ktoré skrývali prsia a zvyšok zostal odhalený.

Herečka Jessica Pimentel zo seriálu Orange is... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jessica Pimentel Herečka Jessica Pimentel zo seriálu Orange is the new black na vyhlásení cien 23. ročníka Screen Actors Guild Awards.

Objavili sa tvrdenia, že herečka ukázala až priveľa nahej pokožky. Isté však je jedno, u vlastných fanúšikov zabodovala. Podobne ako napríklad jej kolegyňa Dascha Polanco, ktorej bujné krivky zaujali svet už pred dvoma rokmi.

Ansámbel hviezd z Orange is the new black je milovaný publikom určite aj preto, že ukazuje ženy rôznej národnosti, farby pleti, ženy rôznej veľkosti a fyzických kvalít, či rozličnej orientácie. Každá je trochu iná, ale všetky spoločne riešia bežné ľudské problémy a snažia sa žiť svoj život čo najlepšie, ako vedia. Aj za múrmi väznice.

Herečka Dascha Polanco v nohavicovom kostýme... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Dascha Polanco v nohavicovom kostýme Jean Paul Gaultier. Herečka Dascha Polanco v nohavicovom kostýme Jean Paul Gaultier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #seriál #krivky #Orange is the new black #hrdinka #latino #Jessica Pimentel #rôznorodosť

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...