Kidman očarila na premiére! Witherspoon vzala von krásnu dcéru

Televízia HBO pravidelne prináša vlastné veľmi zaujímavé seriálové projekty. Jeden z nich mal premiéru v utorok večer v Los Angeles a bol plný hviezd.

08.02.2017 12:20
debata
Zľava: Herečky Laura Dern, Nicole Kidman,... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz a Reese Witherspoon Zľava: Herečky Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz a Reese Witherspoon odpremiérovali nový seriál Big Little Lies (HBO ho bude uvádzať ako Sedmilhářky).

Dôvodom je fakt, že tvorcom novinky Big Little Lies (Sedmilhářky) sa podarilo do projektu zlákať samé hviezdne mená. Pred kamerou sa tak stretli dve držiteľky Oscara (Nicole Kidman a Reese Witherspoon) aj dve herečky, ktoré na zlatú sošku získali nomináciu (Shailene Woodley a Laura Dern). Túto ženskú zostavu doplnila dcéra hudobníka Lennyho Kravitza Zoe Kravitz.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.
Zľava: Herečky Laura Dern, Nicole Kidman,...
+9Herečka Nicole Kidman si na premiéru obliekla...

Kvinteto dám nesklamalo ani v prípade štýlu a pôvabu, ktorý na červený koberec tak nejako automaticky patrí. Azda najpôvabnejšie vyzerala 49-ročná Nicole Kidman, ktorá má posledné mesiace šťastie na výber príťažlivých kreácií a tiež veľmi jemný a nežný vzhľad. Tentoraz stavila na šaty Altuzarra s volánikmi a rozparkom a vyzerala v nich sexi a veľmi mladistvo.

Jej rovesníčka Laura Dern stavila na šaty Vivienne Westwood, ktoré zaujali netradičnou farebnou kombináciou. Tretia blondínka v zoskupení, herečka Reese Witherspoon si vybrala model z dielne Elieho Saaba.

Herečka Reese Witherspoon (vpravo) prišla v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Reese Witherspoon Herečka Reese Witherspoon (vpravo) prišla v spoločnosti dcéry Avy Phillippe.

Witherspoon spoločne s Kidmanovou boli tiež dámami, ktoré si na premiérové podujatie vzali svojich najbližších. Kým austrálsku herečku sprevádzal manžel Keith Urban, ktorý jej verne robí spoločnosť na takmer každom oficiálnom podujatí, Witherspoon si vzala so sebou dcéru Avu. Tá ju už prerástla o pár centimetrov, ale pri pohľade na obe vyzerajú viac ako sestry než mama s dcérou.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.

Seriálová novinka, ktorú režíroval Jean-Marc Valleé, na Oscara nominovaný režisér za film Klub poslednej nádeje, bude mať na lokálnej stanici HBO premiéru v pondelok 20. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #HBO #Laura Dern #Big Little Lies

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....