Mendrejová na premiére erotického hitu: Vyvetrala čižmy za 1000 eur!

Ktohovie, možno ich kúpila za pôvodnú cenu, možno vo výpredaji. Jedno je však isté - modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová vyrazila v utorok večer na premiéru na luxusnej nôžke.

08.02.2017 14:50
debata
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová na... Foto: Profimedia
Denisa Mendrejová Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová na premiére filmu Päťdesiat odtieňov temnoty.

Známa blondínka sa v nákupnom centre na nábreží Dunaja objavila ako hosť na slávnostnej premiére filmu Päťdesiat odtieňov temnoty. Za temné však rozhodne nemožno označiť jej luxusné čižmy, v ktorých docupitala do obchodného centra. Model v žiarivej farbe kráľovskej modrej z kože a zamatu svietil do ďaleka.

Moderátorka Diana Hágerová prišla na milostný...
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.
+9Na filmovú premiéru Päťdesiat odtieňov temnoty...

Čižmy nad kolená pritom patria medzi najpredávanejšie modely značky Aquazurra, ktorej obuv sa predáva na portáloch s luxusným tovarom alebo v špecializovaných butikoch. Pôvodná cena tohto kúska sa pohybovala okolo sumy tisíc eur.

Mendrejová ich už má vo vlastnom šatníku, ale ďalšie dámy si môžu nechať zájsť. Čižmy sa totiž veľmi rýchlo vypredali a momentálne ich už kúpiť nie je možné. Značka však podobný dizajn opakuje aj pri ďalších modeloch obuvi. Niektoré z nich stoja zhruba 1400 eur.

Partnerka podnikateľa Slavomíra Hatinu ml. sa netají tým, že si z času na čas dopraje luxusné kúsky. Tento medzi ne rozhodne patrí – podobne ako kabelka, ktorú držala v utorok večer v rukách.

Na premiéru očakávaného filmu sa prišli pozrieť mnohé známe dámy – medzi nimi napríklad aj herečka Zuzana Vačková, modelka Michaela Kocianová či speváčky a sestry z dua TWiiNS. Akciou v nákupnom centre, ktorá predchádzala premietaniu, sprevádzala Barbora Rakovská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #luxus #Denisa Mendrejová #Päťdesiat odtieňov temnoty #čižmy #Aquazurra

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...