Premiéra erotickej ságy: Od Kocianovej sa môžu učiť, Mamba šliapla vedľa

Kedysi bola v kurze sivá, teraz by sa dalo očakávať, že farby budú ešte temnejšie. Na premiére filmu Päťdesiat odtieňov temnoty v bratislavskom nákupnom centre sa však potvrdilo aj to, že temné sú aj niektoré módne voľby domácich prominentov.

10.02.2017 00:30
debata (3)
Moderátorka Adriana Kmotríková. Foto: Cinemart
Moderátorka Adriana Kmotríková. Moderátorka Adriana Kmotríková.

Slávnostné uvedenie filmu, ktorý je nakrútený podľa druhej knihy od E.L. Jamesovej si nenechali ujsť mnohé známe tváre. Prišli najmä modelky či krásky z televíznej obrazovky. Otázka znie, nakoľko správne odhadli voľbu garderóby na predstavenie filmu v multiplexe.

Moderátorka Diana Hágerová prišla na milostný...
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.
+9Na filmovú premiéru Päťdesiat odtieňov temnoty...

Jasné, asi nikto neočakáva večerné róby. Vzhľadom na špeciálnu premiéru, večerný čas a aj množstvo prítomných kamier by však styling niektorých dám uniesol aj trošku viac snahy a zvažovania.

Prekvapivo ležérna bola napríklad moderátorka Adriana Kmotríková. Hoci sa v mnohých médiách písalo, že prítomný čašník jej spôsobil problémy rozliatym šampanským, všimnúť sa to ani nedalo. Čierny top, elastické džínsy a predĺžený béžový sveter skryli všetko do svojej „obyčajnosti“. A jedinú pozornosť si uchmatla len značková kabelka Gucci.

Dáša Mamba Šarközyová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Dáša Mamba Šarközyová Dáša Mamba Šarközyová na premiére filmu Päťdesiat odtieňov temnoty.

Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS stavili na podobný look, keď si zvolili motorskárske bundičky v rozdielnych farbách, k tomu pridali topy s výstrihom a elastické džínsy. Nenútené, nič prevratné, ale v zásade v poriadku.

Pri pohľade na speváčku Mambu alias Dáša Šarközyová však boli na mieste aj mnohé nadvihnuté obočia. Snaha zaujať síce vyšla, otázne je, s akým efektom. Kombinácia priehľadnej blúzky s výrazným výstrihom odhaľujúcim poprsie, a dotrhaných džínsov, ktoré na výraznej ploche odhaľovali sieťované pančuchy, by sťažka fungovala aj na hip-hopovej párty. A pridanie bielych tenisiek bolo klincom do rakvy akéhokoľvek pokusu o štýlový dojem. Naopak, celkovo táto kombinácia opticky škodila a nefungovala.

Na filmovú premiéru Päťdesiat odtieňov temnoty... Foto: Cinemart
Michaela Kocianová Na filmovú premiéru Päťdesiat odtieňov temnoty zavítala aj topmodelka Michaela Kocianová.

Ak džínsy a ak ležérne a poulične rozstrapkané, potom si treba vziať príklad od topmodelky Michaely Kocianovej. Stavila na kombináciu svetlého denimu s čiernou. Strih nohavíc s vysokým pásom a širším spodným lemom je ťažké unosiť na jednotku. Ale vysokej a štíhlej modelke sa to aj vďaka zamatovým čižmičkám s oblou špičkou a efektným úpletom ozdobeným bielymi gombíkmi podarilo na jednotku. Balans pouličnej street-wear a elegancie tu fungoval a mohol by inšpirovať aj mnohé ďalšie dámy.

Galériu pozvaných hostí si pozrite vyššie.

zväčšiť Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS. Foto: Cinemart
Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS. Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kocianová #Adriana Kmotríková #Dáša Mamba Šarközyová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...