Čo tak o číslo väčšie?! Misska Doležalová natlačila bujné prsia do róby

Možno je to nevyspytateľnosťou tehotenstva, možno zámer alebo náhoda - ale bývalá Misska Jana Doležalová, ktorá sa objavila na premiére muzikálu Ples upírov, to s dekoltom trochu prepískla.

14.02.2017 00:00
debata
Bývalá Miss Česko Jana Doležalová je tehotná.... Foto: Profimedia
Jana Doležalová Bývalá Miss Česko Jana Doležalová je tehotná. Na dekolte to bolo poznať.

Tridsaťpäťročná brunetka dorazila na slávnostnú premiéru v ružovej róbe so všitým korzetom. Práve ten však tentoraz fungoval trochu príliš. Doležalovej hrudník vyzeral naozaj pompézne, pri pohľade na šaty sa však núkala otázka, či si nemala modelka a prominentná farmaceutka vziať o číslo väčší model.

Vysvetlením by mohlo byť, že Doležalová potvrdila novinárom svoje tehotenstvo. Momentálne je už v piatom mesiaci a hoci to pod róbou vidieť nebolo, práve plnší dekolt signalizoval šťastné očakávanie celkom jasno.

Slávnostný večer bol však vo všeobecnosti večerom bujných výstrihov, čo si všimla aj česká tlač. Medzi dámami, ktoré pútali pozornosť boli lokálne hviezdičky ako Michaela Nosková, Michaela Gemrotová či Bára Kodetová, ale aj Slovenka Daniela Šinkorová. Vizážou a krivkami zaujala aj bývalá pani premiérová Šárka Grossová – manželka zosnulého premiéra Stanislava Grossa. Ich spoločná dcéra Natalie stvárnila v predstavení hlavnú úlohu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dekolt #Miss #tesné #Jana Doležalová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...