Móda z Brit Awards: Katy Perry tentoraz na jednotku, Little Mix príšerné!

Vyhlásenie hudobných cien Brit Awards síce nemá takú obrovskú pozornosť ako americké Grammy, ale to neznamená, že by prítomné dámy podcenili módny výber. Aký bol ten pri vyhlasovaní cien za rok 2017?

23.02.2017 08:30
debata (1)
Speváčka Katy Perry v kreácii Versace na cenách... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Katy Perry Speváčka Katy Perry v kreácii Versace na cenách Brit Awards 2017.

Na červenom koberci sa v stredu večer stretli domáce hviezdičky s návštevami spoza hraníc. Tentoraz sa zásah do čierneho podaril speváčke Katy Perryovej. Po prešľape so šatami od Toma Forda na Grammy stavila tentoraz na kreáciu Atelier Versace a vyzerala skvelo – sexi, originálne a luxusne. Trblietavé šaty lemované perím doplnila sakom s výšivkami z flitrov a krištáľov.

Speváčka Rita Ora v kreácii Alexandre Vauthier.
Speváčka Tallia Storm.
+21Zľava: Ben Johnston, Simon Neil a James...

Svoju fanúšikovskú základňu určite nesklamala ani Rita Ora. Model od Alexandra Vauthiera odhaľoval – ako to už v jej prípade býva. Tentoraz nohy pod tenučkou látkou vojenskej zelenej farby. Komplikované zdobenie na korzetovej časti smerom od pása nahor bolo zase ukážkou remeselného majstrovstva francúzskych vyšívačiek.

Odvážny, no tak trochu lacný model volila v tento večer speváčka Ellie Goulding. Čierny saténový model Philip Plein, v ktorom bol vrchný diel riešený len šikmými pruhmi látky cez prsia spojenými retiazkami, pôsobil vulgárne. Tak trochu ako niečo od call-girl z 90-tych rokov. Ale blondínka bola zjavne so sebou spokojná.

zväčšiť Členky formácie Little Mix _ zľava: Jesy... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Little Mix Členky formácie Little Mix _ zľava: Jesy Nelson, Leigh-Ann Pinnock, Perry Edwards a Jade Thirwall.

V žiadnom prípade sa však nechytala na členky formácie Little Mix, ktoré si odniesli cenu za najlepší britský singel. Ich garderóba možno obstála v rámci potreby zaujať, ale inak išlo najmä o zmes vyslovene nevkusných kúskov kože, peria, latexu, rozparkov a korzetových podprseniek. Jedna z dievčat zopakovalo to, čo pred pár mesiacmi americká modelka Chrissy Teigen. Pod vysoký rozparok si nevzala nohavičky – narozdiel od Teigenovej si však intímne partie neustále chránila dlaňou. Čo tiež pôsobilo rozpačito a nekomfortne.

Speváčka Ellie Goulding nechýbala na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Ellie Goulding Speváčka Ellie Goulding nechýbala na vyhlásení cien Brit Awards 2017.

Keď už sa od niekoho učiť lekcie sexepílu, mala by to byť Naomi Campbell. Londýnska rodáčka síce je už čoraz bližšie k päťdesiatke, ale v trblietavom body vyzerala skvelo. Hoci outfit ako taký by bol vhodnejší skôr do kabaretu, alebo na hudobné vystúpenie, nositeľke ako Naomi svedčal. A odhalil jej špičkovú formu.

Ďalšie známe dámy si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #móda #Rita Ora #Little Mix #BRIT Awards 2017

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...