Na staré kolená dámou! Pamela Anderson v Miláne vyzerala rozkošne

Má povesť poriadnej provokatérky. Konieckoncov, drží rekord v počte vyzlečení sa na stránkach magazínu Playboy. Ale s blížiacou sa päťdesiatkou sa z Pamely Andersonovej stáva elegantná dáma.

28.02.2017 08:20
debata
Americká herečka Pamela Anderson odchádza zo... Foto: Profimedia
Pamela Anderson Americká herečka Pamela Anderson odchádza zo svojho hotela v Miláne.

Presvedčila o tom aj cez víkend v Miláne, kde sa koná týždeň módy s kolekciami na jeseň a zimu 2017. Práve tu sa svetoznáma blondínka vybrala z hotela za účasti pozornosti paparazzov. A prekvapila svojou podobou. Bývalá hviezda Pobrežnej hliadky si obliekla šaty s kvetinovým motívom a doplnila ich slnečnými okuliarmi s kovovým lemom v podobe kvetín. Keď zbadala objektívy, vystrúhala príjemný úsmev a nasadla do limuzíny, ktorá ju odviezla na jednu z prehliadok.

V súvislosti s Andersonovou sa posledné týždne špekuluje o jej novom priateľovi – má ním byť Julian Assange, ktorý pred pár rokmi odtajnil tajné operácie a plány americkej vlády a vyslúžil si tak ortieľ vlastizradcu. Assange sa momentálne nachádza v Londýne a práve tam ho slávna plavovláska viackrát navštívila.

Dvojicu údajne spojila dizajnérka Vivienne Westwood, ktorá je známou aktivistkou a ochrankyňou ľudských práv. Pamela Anderson viackrát pózovala v jej reklamnej kampani na odevnú kolekciu. Assangeovi zase dizajnérka vzdala hold tričkami či doplnkami s jeho menom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #Pamela Anderson #Julian Assange #pôvab #dáma

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...