Big Lebowski je späť. Vrátil sa, aby posvätil kolegovu hviezdu!

Americký herec Jeff Bridges sa objavil na verejnosti ako vystrihnutý z kultovej kriminálnej komédie bratov Coenovcov Big Lebowski z roku 1998.

12.03.2017 10:17
debata
Herec John Goodman (v strede) s kolegami -... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
John Goodman Herec John Goodman (v strede) s kolegami - herečkou Brie Larsonovou a hercom Jeffom Bridgesom.

Oblečený v poznávacom znamení hlavného hrdinu, kardigane, tak vzdal hold svojmu hereckému kolegovi z filmu Johnovi Goodmanovi, ktorý získal hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy, napísal na svojom webe časopis Rolling Stone.

Bridges počas ceremoniálu za jasotu prizerajúcich nečakane vyzliekol sako a obliekol si „kostým“ filmového povaľača Jeffa Lebowského, čiže Duda, ktorého si gangstri vo filme náhodou pomýlili s milionárom rovnakého mena. Tým sa rozpútal komplikovaný reťazec udalostí. Goodman v snímke hrá jeho kamaráta, vojnového veterána Waltera Sobchaka.

V roku 1998 snímka sklamala svojich tvorcov, keď sa jej nepodarilo do kín prilákať toľko divákov, koľko si filmové štúdiá pôvodne predstavovali. Postupom času ale film preukázal svoje kvality a stal sa z neho svojím spôsobom hit, ktorý pomaly, ale iste, prinášal zisky, a to najmä potom, čo sa snímka objavil na DVD.

Herec Jeff Bridges v typickom kardigane z filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Jeff Bridges v typickom kardigane z filmu Big Lebowski. Herec Jeff Bridges v typickom kardigane z filmu Big Lebowski.

Bridgesov kolega a kamarát, John Goodman má od piatku hviezdu na Hollywoodskom chod­níku slávy. Šesťdesiatšty­riročný rodák z Missouri dostal hviezdu s číslom 2604, pričom na ceremoniáli ho okrem Jeffa Bridgesa sprevádzal aj Tom Hiddleston či herečka Brie Larson. S nimi si zahral v najnovšom filme Kong: Ostrov lebiek, ktorý sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #John Goodman #Big Lebowski #Jeff Bridges

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...