Stále ako mladice! Müllerová a Tekelyová bodujú po boku mladších kolegýň

Niekoľko moderátorských generácií sa stretlo uplynulý týždeň na premiére luxusnej novej kozmetickej značky na Slovensku. Žeby dámy odhalili tajomstvá svojho mladistvého vzhľadu?

21.03.2017 12:00
debata
Kamarátky a bývalé kolegyne z verejnoprávnej... Foto: Marek Neumahr pre La Mer
Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekeylová Kamarátky a bývalé kolegyne z verejnoprávnej televízie Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekeylová prišli spoločne.

V prípade Lenky Vavrinčíkovej či Barbory Rakovskej sa dá hovoriť o tom, že vyzerajú pôvabne a príťažlivo. Obe však sotva prekročili tridsiatku. Pri pohľade na ich niekdajšie predchodkyne, hviezdy verejnoprávnej televízie Soňu Müllerovú a Emmu Tekelyovú sa však už nejeden z nás zamyslí, ako to vlastne zvládajú.

Obe dámy sú stále veľmi činorodé, nevyhýbajú sa práci, ani návšteve rozličných spoločenských akcií. A bez výnimky vyzerajú výborne. Matka dvoch dospelých detí Müllerová sa pred časom pre Pravda.sk rozhovorila o tajomstve svojej štíhlej línie. V jej prípade vraj fungujú šaláty a ľahšia strava. „Nikdy mi nechutili ťažké jedlá, je to u mňa prirodzené. Radšej si našklbem šalát, k tomu pridám tofu alebo kuracie mäso a hotovo,“ uviedla vtedy. Z ľahkého a zdravého jedálnička sa nepochybne zlepšuje aj stav pokožky.

Moderátorka Lenka Vavrinčíková.
Kamarátky a bývalé kolegyne z verejnoprávnej...
+3Moderátorky (zľava) Lenka Šóošová, Barbora...

Samozrejme, dôležitá je aj kozmetická starostlivosť. A tú ani jedna z dám nikdy nepodceňovala. Luxusná značka kozmetiky, ktorej uvedenie prišli podporiť do bratislavskej parfumérie Marionnaud, zaujala Müllerovú aj Tekelyovú na prvý pohľad. Niektoré prítomné dámy s ňou už mali osobné skúsenosti a produkty si vozili zo zahraničia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #kozmetika #Emma Tekelyová #Soňa Müllerová

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....