Dara Rolins vystavila tehličky, s Rytmusom boli zase ako hrdličky!

Prehliadkový maratón pražského týždňa módy pútal pozornosť aj medzi lokálnymi celebritami. V utorok večer si za módou vyrazila aj Dara Rolins s partnerom Rytmusom.

22.03.2017 12:17
debata (3)
Speváčka Dara Rolins a raper Rytmus pred... Foto: Profimedia
Speváčka Dara Rolins a raper Rytmus pred prehliadkou Jakuba Polanku v Prahe. Speváčka Dara Rolins a raper Rytmus pred prehliadkou Jakuba Polanku v Prahe.

Slovenský prominentný pár, ktorý momentálne spolu najviac času trávi práve v Prahe, prijal pozvanie na prehliadku dizajnéra Jakuba Polanku. Práve jeho kolekcia uzatvárala prehliadkový program akcie, ktorá ešte bude pokračovať odbornými diskusiami a prehliadkou jednotlivých kolekcií vo vybudovanom showroome.

Dara Rolins a jej partner Rytmus pútali však pozornosť nielen medzi módnymi fanúšikmi, ale aj zástupcami bulvárnych médií. Po dlhšom čase sa objavili na verejnosti spoločne a vyzerali ako zamilované hrdličky.

Mama dcérky Laury, ktorá oslávila už 44. narodeniny, zaujala aj svojím outfitom. Elastický športový top Alexander Wang nad pupok nechal vyniknúť jej pevné brucho a vyšportovanú figúru. Patrik Vrbovský si zase vybral kombináciu denimu a olivovozelenej farby. Medzi hviezdami domácej českej módnej scény sa rozhodne nestratili.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #prehliadka #Jakub polanka #Dara Rolins #Rytmus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...