Dekolt 53-ročnej dámy?! Binoche zatienila aj Scarlett v chlpatých šatách

Už o týždeň príde aj do slovenských kín očakávaná novinka Ghost in the shell. Na parížskej premiére ju uviedla hviezdna Scarlett Johansson aj s francúzskou herečkou Juliette Binoche.

23.03.2017 12:20
debata
Herečky Scarlett Johansson (vpravo) a Juliette... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Scarlett Johansson (vpravo) a Juliette Binoche Herečky Scarlett Johansson (vpravo) a Juliette Binoche na premiére filmu Ghost in the Shell v Paríži.

Vo filmovom spracovaní známeho japonského manga komiksu sa hollywoodska hviezda mení na kyborga Major, ktorý bojuje proti kyberterorizmu. Réžie filmu sa ujal Rupert Sanders a pre fanúšikov japonskej série, v rámci ktorej vznikol v roku 1995 aj slávny anime film, sa stal Ghost in the shell jedným z najočakávanejších projektov roka.

Režisér Rupert Sanders a herečka Scarlett...
Herečka Juliette Binoche vyzerala na premiére...
+3Herečka Scarlett Johansson v kreácii Azzedine...

Aký bude, sa ukáže až v kine. Isté však je, že herecké obsadenie je hviezdne a obe dámy prilákajú pozornosť médií. Na parížskej premiére sa hviezdou stala 53-ročná Binoche, ktorej pôvab a mladistvý vzhľad by mohli závidieť aj o dve generácie mladšie herečky. Držiteľka Oscara v čiernej zamatovej kreácii predviedla ukážkový dekolt a vyzerala veľmi elegantne a pritom nenútene sexy.

Scarlett Johansson bola neprehliadnuteľná aj vďaka voľbe atypickej garderóby. Model šiat z dielne dizajnéra Azzedina Alaiu totiž kombinoval úplet a kožu s pravou kožušinou na sukni. Herečka tak pôsobila ako v kostýme z nejakého ďalšieho sci-fi filmu.

debata chyba

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....