Prvýkrát s novou milenkou! Lopezovej ex ukázal svoju 21-ročnú krásku

O ich romániku médiá informovala už pred pár týždňami. Tento sa prvýkrát objavili spolu oficiálne na spoločenskom podujatí. Reč je o spevákovi Marcovi Anthonym a jeho novej partnerke.

25.03.2017 11:50
debata (1)
Modelka Mariana Downing, nová priateľka speváka... Foto: Profimedia
Mariana Downing a Marc Anthony Modelka Mariana Downing, nová priateľka speváka Marca Anthonyho sa prvýkrát objavila oficiálne po jeho boku na spoločenskej akcii v New Yorku.

Latino umelec, ktorý je bývalým manželom herečky a speváčky Jennifer Lopezovej, vzal do spoločnosti svoju 21-ročnú priateľku Marianu Downingovú. Očarujúca modelka, s ktorou sa vraj stretáva už niekoľko mesiacov, bola po jeho boku neprehliadnuteľná v bielych šatách so zlatým vzorom.

Modelka, ktorá sa venuje predovšetkým pózovaniu v bikinách a spodnej bielizni, sa so 48-ročným spevákom a skladateľom objavila v reštaurácii Cipriani. Tam sa konala benefícia Maestro Cares Foundation na podporu mladých hudobných talentov. Z fotografií je zjavné, že dvojica momentálne prežíva fázu veľkej náklonnosti.

Potvrdzuje to aj zdroj, ktorý cituje bulvár New York Post. „Sú do seba veľmi zamilovaní, nerozlúčiteľní. Sú neustále spolu,“ komentoval informátor.

Anthony sa pritom len minulý rok rozišiel s už treťou manželkou – modelkou Shannon De Lima, s ktorou sa zosobášili v roku 2014. Predtým bol ženatý s už spomenutou Jennifer Lopezovou a jeho prvou životnou partnerkou bola bývalá Miss Universe Dayanara Torres.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Marc Anthony #oficiálne #prvýkrát #Mariana Downing

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...