Ako hrdličky! Krásna Theron sa túlila v Berlíne k Vinovi Dieselovi

Do kín mieri akčná novinka Rýchlo a zbesilo s poradovým číslom osem. Nechýba v nej Vin Diesel, ale tentoraz má aj poriadne hviezdnu posilu.

05.04.2017 12:15
debata
Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel uviedli v Berlíne novinku Rýchlo a zbesilo 8. Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel uviedli v Berlíne novinku Rýchlo a zbesilo 8.

Reč je o hollywoodskej kráske a držiteľke Oscara Charlize Theronovej, ktorá si v novom filmovom dobrodružstve na super-rýchlych kolesách zahrala kyber teroristku. Pomotá hlavu práve hrdinovi v podaní Vina Diesela a jej pričinením sa v skúške ocitá aj priateľstvo a väzby starej partie šoférov.

Herečka Charlize Theron priniesla do Berlína... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Charlize Theron Herečka Charlize Theron priniesla do Berlína akčnú novinku.

V utorok večer sa 41-ročná blondínka a o osem rokov starší Diesel spoločne objavili v Berlíne. Ako inak, za účelom propagácie filmu. Theron, ktorá sa od rozchodu s kolegom Seanom Pennom neobjavovala v mužskej spoločnosti, sa tentoraz celkom nežne pritúlila ku kolegovi a strúhala profesionálne úsmevy. Na otázku, či by medzi hviezdami akčáku mohlo byť aj niečo viac, však odpovieme, že pravdepodobne nie.

Diesel je totiž šťastne zadaný a jeho sexi partnerka Paloma Jimenez mu v roku 2015 porodila dcérku Pauline. Dievčatko dostalo meno po zosnulom hercovi Paulovi Walkerovi, s ktorým Diesel účinkoval v snímkach Rýchlo a zbesilo a zároveň sa s ním priatelil aj v súkromí.

Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel Herečka Charlize Theron a jej kolega Vin Diesel uviedli v Berlíne novinku Rýchlo a zbesilo 8.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Vin Diesel #Charlize Theron #Rýchlo a zbesilo 8

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...