Hviezdna Blanchett žiarila v Paríži! Prišli aj krásky z reklamy Vuitton

Výkvet Hollywoodu, francúzske filmové hviezdy aj známe modelky - takáto pomiešaná zostava sa v utorok večer stretla v parížskom Louvri.

12.04.2017 15:21
debata
Herečka Cate Blanchett a dizajnér Nicolas... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Cate Blanchett a dizajnér Nicolas Ghesquiere Herečka Cate Blanchett a dizajnér Nicolas Ghesquiere spoločne pózovali fotografom.

Hostiteľom bola svetoznáma značka Louis Vuitton, ktorá pripravila netradičnú kolekciu v spolupráci s umelcom Jeffom Koonsom. Ten citoval známych maliarskych majstrov a adaptoval ich obrazy do kožených potlačí slávnych kabeliek. Mená ako Da Vinca, Tizian či Van Gogh sa tak ocitli na kúsku, po ktorom túžia milióny žien po celom svete.

Herečka Cate Blanchett a dizajnér Nicolas...
Americká herečka Chloe Sevigny.
+9Výkonný riaditeľ skupiny LVMH Bernard Arnault...

Nezaobišlo by sa to však práve bez spomenutých celebrít. Do slávneho múzea ich dorazilo mnoho. Azda najviac pozornosti pútala herečka Cate Blanchett, ktorej robil garde samotný šéfdizajnér Nicolas Ghesquiére. V čiernej kombinácii nohavíc a koženej vesty s dôraznými ramenami pôsobila herečka veľmi moderne, priam punkersky.

Na akcii sa objavili aj Michelle Williams a Jennifer Connelly – obe hollywoodske tváre a obe tiež tváre z reklamy na produkty Louis Vuitton. Samozrejme, odeté od hlavy po päty v kúskoch z tejto dielne. Prekvapivým hosťom sa stal manželský pár Jennifer Aniston a Justin Theroux.

Herečka Jennifer Connelly, ktorá je reklamnou... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly, ktorá je reklamnou tvárou Louis Vuitton, na parížskej akcii nechýbala.

Pozornosť pútali tiež hviezdy Lea Seydoux a Adele Exarchopoulos. Jedna nedávno porodila, druhá sa na prírastok ešte len teší. Niekdajšie kolegyne z oceňovaného filmu Život Adele patria medzi múzy dizajnéra Ghesquiéra a na akciu do Paríža dostali pozvanie spoločne s Catherine Deneuveovou či ďalšími členmi francúzskej smotánky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Paríž #Michelle Williams #Louis Vuitton #Kabelka #kolekcia #Jennifer Connelly

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...