Kurt Russell s Goldie Hawn spomínali: Prichytení pri sexe na prvom rande!

Ich vzťah trvá už 34 rokov, čo je na hollywoodske pomery neuveriteľne dlhá doba. Napriek tomu herecká dvojica Goldie Hawn a Kurt Russell vyzerajú stále zamilovane.

22.04.2017 00:00
debata
Kurt Russell a Goldie Hawn na premiére filmu... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Goldie Hawn Kurt Russell a Goldie Hawn na premiére filmu Strážcovia galaxie 2 v Hollywoode.

Aj na stredajšej premiére filmu Strážcovia galaxie 2 sa manželský pár postavil pred objektívy s úsmevom a vzájomne si prejavoval náklonnosť pred objektívmi. Russell sa dokonca priznal k skúsenosti, ktorý si dodnes pamätá z prvého rande s plavovlasou herečkou.

Odohralo sa v roku 1983, keď herci spolu nakrúcali snímku Swing Shift. Po práci sa vybrali spolu do tanečného klubu a následne sa chceli vytratiť, pretože ich vzájomná náklonnosť bola viac než silná.

Zoe Saldanaa jej manžel  Marco Perego na...
 David Hasselhoff  a Hayley Roberts na premiére...
+8David Hasselhoff s dcérami  Hayley Hasselhoff...

„Vybrali sme sa do domu, ktorý v tom čase Goldie prerábala. Našli sme si cestu dovnútra a hoci to vlastne bolo stavenisko, ocitli sme sa v imaginárnej spálni a mali spolu veľmi realistický sex,“ uviedol Russell v rozhovore pre televíziu FOX. „Museli sme sa na to miesto vlastne vlámať, takže ďalšie, čo si len pamätám, bolo, ako na nás svieti svetlo baterky a ja aj Goldie sa na seba pozeráme, čo to preboha má byť,“ pokračoval v rozprávaní herec, ktorý priznal, že na prvom rande prišli manželia do styku s policajnými zložkami.

„Bolo to bizarné a čudné. Povedali nám, aby sme si na to našli hotelovú izbu, čo sme následne aj spravili. Takže také bolo naše prvé rande. Vlastne poriadna zábava, len nemôžem uveriť, že už odvtedy upylnulo toľko času,“ komentoval ešte Russell, ktorý si v snímke Strážcovia galaxie 2 aj zahral.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #sex #Goldie Hawn #Kurt Russell

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....