Rodinka vo svetle reflektorov: Toto sú poklady hviezdy Sexu v meste!

Herečka Sarah Jessica Parker si súkromie síce úzkostlivo stráži, ale premiéra známeho muzikálu sa stala príležitosťou aj na to, aby sa v rodinnej zostave objavila pred objektívmi.

25.04.2017 00:00
debata
zväčšiť Herecký manželský pár Sarah Jessica Parker a... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick Herecký manželský pár Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick so svojimi deťmi - synom Jamesom a dcérkami Tabithou a Marion.

Päťdesiatnička, ktorú preslávilo najmä účinkovanie v seriáli a filmoch Sex v meste, sa vybrala na muzikálové predstavenie Charlie a továreň na čokoládu. Vzala so sebou aj manžela a všetky tri ratolesti.

Syn James, najstarší zo súrodeneckého tria, už čochvíľa dorastie do výšky otca Matthewa Brodericka. Dvojičky Tabitha a Marion, ktoré pre herečku vynosila náhradná matka, sú momentálne rodinnými benjamínkami.

Parker, ktorá podľa vlastných slov dokáže skĺbiť náročný rodinný aj pracovný život, sa momentálne venuje nakrúcaniu druhej série seriálu Rozvod z produkcie HBO. Seriálové peripetie manželského páru, ktorý sa po rokoch spolužitia rozvádza, sa podľa kritikov stali skvelou a trpko-veselou ukážkou moderných manželských vzťahov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #muzikál #Sarah Jessica Parker

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...