Fakt sa ma pýtate, čo mám oblečené, zúrila hollywoodska kráska

Herečku Blake Livelyovú si hýčkajú návrhári všemožných luxusných značiek, aby si obliekla ich modely šiat. Ale ona o nich hovoriť netúži. Aspoň nie na akcii, ktorá je venovaná silným ženám.

25.04.2017 08:30
debata
Herečka Blake Lively. Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Blake Lively Herečka Blake Lively.

Manželka herca Ryana Reynoldsa sa rozhnevala na reportéra, ktorý ju minulý týždeň na podujatí v New Yorku dotazoval, akú módnu značku si na seba obliekla. Dokonca vraj koncipoval otázku tak, že nazval je odev „šatami pre silnú ženu“. Lebo jeho súčasťou boli nohavice. „Dali by ste takúto otázku chlapovi,“ opýtala sa vraj pobúrene herečka v reakcii na otázku.

Herečka Salma Hayek na akcii v New Yorku.
Herečka Lena Dunham na akcii Variety's Power of...
+6Modelka Ashley Graham sa tiež objavila na...

„Preboha, fakt sa dnes chcete rozprávať o šatách? Fakt si myslíte, že ženy tvorí to, čo si na seba obliekajú,“ pokračovala Lively podľa novinárky Maeve McDermottovej z USA Today, ktorá bola v tej chvíli prítomná hneď vedľa.

„Nehnevajte sa, ale mužovi by ste nedali otázku, čo za "power“ outfit si obliekol na tento event. Môžete sa ma opýtať niečo iné," doplnila ešte hollywoodska kráska, ktorá sa ocitla v zostave mnohých známych žien angažujúcich sa v boji za rovnoprávnosť a zlepšenie postavenia žien vo svete. Ich galériu si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #šaty #Blake Lively #New York #pobúrenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....