Krásna a spokojná Katie Holmes na akcii: Je za tým úsmevom láska?

Známe herecké tváre sa zišli v pondelok večer na výročnej večeri pod záštitou značky Chanel v New Yorku. Nechýbala ani Katie Holmes.

25.04.2017 14:32
debata
Herečka Katie Holmes na výročnej večeri pod... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Katie Holmes Herečka Katie Holmes na výročnej večeri pod záštitou značky Chanel v rámci festivalového podujatia Tribeca Film Festival.

Obyvateľka Veľkého jablka sa pridala k herečkám ako Christina Ricci či Dianna Agron, aby podporila mladých talentovaných umelcov z oblasti kinematografie. Holmes si na túto príležitosť obliekla jednoduchý kardigan a čipkované nohavice z dielne parížskeho módneho domu.

Len pred pár dňami hollywoodska herečka oslavovala spoločne s dcérkou Suri. Tá totiž dovŕšila 11. narodeniny – o tom, či na oslavu prišiel aj jej otec – herec Tom Cruise, však médiá neinformovali. Naopak, už niekoľko mesiacov sa píše o tom, že nástupcom Cruisa by po boku Holmesovej mal byť herec Jamie Foxx.

Práve s držiteľom Oscara má 38-ročná herečka randiť už dlhší čas. Ani jeden z prominentov to však nikdy nepotvrdil. Začiatkom apríla ich však spolu videli v jednej z reštaurácií newyorskej časti East Village.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #New York #Katie Holmes #večera #Chanel

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...