Sokyne bok po boku! Verešová a Krainová sa tvárili chladnokrvne...

O nie práve najvrúcnejších vzťahoch medzi modelkami Simonou Krainovou a Andreou Verešovou popísali médiá už dosť. Obe dámy sa však ocitli v stredu bok po boku.

27.04.2017 16:19
debata
Modelky Simona Krainová (vľavo) a Andrea... Foto: Profimedia
Simona Krainová (vľavo) a Andrea Verešová Modelky Simona Krainová (vľavo) a Andrea Verešová spoločne krájali tortu. A tvárili sa pritom celkom chladnokrvne.

Dôvodom bol slávnostný večer známej značky cukroviniek, ktorá pozvala množstvo celebrít na oslavu 25. výročia pôsobenia v Česku. Z Krainovej a Verešovej spravila sudičky, ktoré spoločne rozkrájali veľkú tortu.

Slovenská rodáčka sa objavila na podujatí v kombinácii košeľovej blúzky a nadýchanej dlhej sukne s kvetinovým vzorom. Krainová stavila na elegantný model šiat v žiarivej červenej farbe.

Obe celebrity zvládli svoju rolu spoločného krájania torty na jednotku – väčšina prítomných si však okamžite uvedomila, že po oficiálnej časti šli dámy hneď od seba. Každá za svojou skupinou priateľov a známych.

V minulosti sa médiá viackrát venovali konfliktu dvoch dám, ktoré sa navzájom častovali ironickými či posmešnými komentármi. Naposledy sa len pred pár dňami objavila informácia, že Krainová vystriedala Verešovú v reklamnej kampani na značku luxusných fénov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #konflikt #oslava #Simona Krainová #Andrea Verešová

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...