Láska v premiére! Selena aj Jennifer vzali milencov na módne gala

Najväčšiu módnu udalosť roka si vybrali za miesto prezentácie svojej lásky. Dva prominentné páriky mali na MET Gala premiéru.

02.05.2017 10:59
debata
Akciu Costume Institute Gala - Rei... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez. Akciu Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between si za prvý oficiálny spoločenský debut vybrala speváčka Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez.

Reč je o speváčkach Jennifer Lopezovej a Selene Gomezovej. Hoci obe sa so svojimi slávnymi milencami stretávajú už nejaký čas, práve na akcii v newyorskom Metropolitnom múzeu sa objavili prvýkrát oficiálne pred objektívmi fotoaparátov a nie unikajúc pred paparazzmi.

Očarujúca Haley Bennett v šatách Dolce & Gabbana.
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace.
+97Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii...

Selena Gomez, oblečená v kreácii Coach, sa privinula pred fotografmi k svojmu partnerovi The Weekndovi. Spevák a skladateľ netajil náklonnosť k dlhonohej brunetke s latino krvou v žilách. Dvojica sa stretáva už od začiatku roka.

Ešte čerstvejší je vzťah speváčky Jennifer Lopezovej a bývalého bejzbalového šampióna Alexa Rodrigueza. Dvojica dorazila do priestorov Metropolitného múzea v sprievode dizajnéra Pierpaola Piccioliho z ateliéru Valentino.

Spevák The Weeknd objíma svoju partnerku Selenu... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Spevák The Weeknd objíma svoju partnerku Selenu Gomezovú. Spevák The Weeknd objíma svoju partnerku Selenu Gomezovú.

Práve tento módny dom do belasej kreácie obliekol aj známu hviezdu. Lopez sa vo večernej toalete s vlečkou predvádzala spokojná a usmiata. A ešte viac sa usmieval práve Rodriguez. Podľa zdrojov z okolia milencov si totiž s dvojnásobnou mamou veľmi rozumie a ich vzťah je čoraz intenzívnejší. „Zamiloval sa do nej na prvý pohľad,“ komentoval zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Jennifer Lopez #Selena Gomez #Alex Rodríguez #The Weeknd

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....