Vyznanie lásky pre Serenu: Takéto krásne slová zneli od jej snúbenca!

Podnikateľ Alexis Ohanian sa teší na svojho prvého potomka, ktorého mu porodí slávna tenistka Serena Williams. Dvojica spoločne vyrazila na akciu MET Gala.

03.05.2017 16:04
debata (1)
Tehotná tenistka Serena Williams prišla v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Serena Williams Tehotná tenistka Serena Williams prišla v sprievode svojho partnera - podnikateľa Alexisa Ohaniana.

Práve tam si Ohaniana odchytili aj ľudia z instagramovej stránky Humans of New York, ktorá sa teší veľkej popularite a na ktorej sa objavujú fotografie bežných aj slávnych ľudí v New Yorku, často prepojené s krátkymi vyznaniami či odkazmi, ktoré ilustrujú ich životy.

Očarujúca Haley Bennett v šatách Dolce & Gabbana.
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace.
+97Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii...

Práve na tomto priestore si úspešný Ohanian vylial srdce z lásky k 35-ročnej tenistke, ktorá patrí medzi svetové rekordmanky v počte zisku titulov. „Má to najväčšie srdce, aké si viete predstaviť,“ uviedol Williamsovej snúbenec.

„Každý vidí jej úspech ako športovkyne, ale to všetko je postavené na veľkosti jej srdca. Dáva sto percent do všetkého, čo robí. Ako priateľ, ako milujúca partnerka, a čoskoro, aj ako matka,“ doplnil ešte Ohanian.

Podnikateľ sa so svojou tehotnou snúbenicou zúčastnil v pondelok večer na akcii MET Gala v New Yorku, pričom dvojica si večer užila aj napriek tomu, že Serena je v očakávaní. Tenistka na svojom konte na Snapchate tiež pridala niekoľko vtipných momentov z príprav či cesty na podujatie, ktoré bolo plné známych tvárí zo sveta módy, hudby či filmu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tehotenstvo #Serena Williams #MET Gala #Alexis Ohanian

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...