Dakota Johnson rozkvitla v záhrade Gucci, ďalšie hviezdy nechýbali

Talianska značka Gucci žne od príchodu dizajnéra Alessandra Micheleho na post kreatívneho riaditeľa úspech za úspechom. Ruka v ruke s tým kráča aj pozornosť celebrít a médií.

05.05.2017 15:50
debata
Zľava: Petra Collins, Dakota Johnson, dizajnér... Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Gucci
Petra Collins, Dakota Johnson, dizajnér Alessandro Michele a modelka Hari Nef Zľava: Petra Collins, Dakota Johnson, dizajnér Alessandro Michele a modelka Hari Nef na uvedení novej vône Gucci Bloom.

Na nedávnej párty v New Yorku sa zišlo požehnané množstvo zástupcov z oboch skupín. Dôvodom bolo uvedenie novej vône Gucci Bloom, ktorá má byť ďalším horúcim hitom pod hlavičkou značky, ktorá za posledné roky celkom zmenila svoje estetické poňatie.

Herečka Dakota Johnson je reklamnou tvárou...
Speváčka Alison Goldfrapp z britskej formácie...
+9Set na uvedení novej vône Gucci Bloom v New Yorku.

Cítiť to bolo aj na prezentácií pozvaných hostí, ktorí dorazila na podujatie od hlavy po päty vyzbrojení v kúskoch známej značky.

Pozornosť azda najviac pútala herečka Dakota Johnson. Tvár filmovej série Päťdesiat odtieňov si Michele vybral za hviezdu reklamnej kampane na nový parfum. Johnson, ktorá sa objavila v šatách s pestrou florálnou potlačou, však nie je jedinou hrdinkou reklamy. Pridáva sa k nej aj modelka Hari Nef a umelecká kurátorka Petra Collins. Samozrejme, na podujatí nechýbala ani jedna z dám.

Speváčka Lana Del Rey a raper A$AP Rocky... Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Gucci
Lana Del Rey a raper A$AP Speváčka Lana Del Rey a raper A$AP Rocky spoločne na evente značky Gucci.

Medzi pozvanými hosťami prekvapila napríklad speváčka Lana Del Rey či raper ASAP Rocky. Ten sa len deň pred eventom Gucci v Inštitúte moderného umenia na Long Islande predvádzal na červenom koberci akcie MET Gala v Metropolitnom múzeu. O hudobný program sa starala Alison Goldfrapp z formácie Goldfrapp či dídžejka Julianna Huxtable.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #New York #vôňa #Gucci #Lana del Rey #Dakota Johnson #uvedenie #event

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...