Rozdiel 18 rokov! Ale hollywodska babička zatieni nejednu mladšiu...

Vek sedemdesiat rokov sa pri herečke Susan Sarandonovej zdá ako číry výmysel. Len málokto by tejto americkej herečke tipoval sedem krížikov na krku.

10.05.2017 00:00
debata
zväčšiť Herečka Susan Sarandon (vpravo) a speváčka... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Susan Sarandon (vpravo) a speváčka Courtney Love Herečka Susan Sarandon (vpravo) a speváčka Courtney Love si boli spoločne pozrieť prehliadku módneho ateliéru Prada.

Rodáčka z New Yorku sa objavila v nedeľu aj na prehliadke talianskeho módneho domu Prada, kde len potvrdila svoju skvelú formu. Pomohlo určite aj to, že hviezdu usadili do prvého radu vedľa ďalšej známej Američanky – speváčky a herečky Courtney Love.

Vdova po Kurtovi Cobainovi je známa svojimi výkyvmi váhy, ale aj vzhľadom, na ktorom sa podpísali drogy, alkohol a početné vylepšenia od plastických chirurgov. Pri porovnaní so staršou kolegyňou síce má Love menej vrások, ale celkový dojem je jasný – hollywoodska babička vyhráva!

Sarandon, ktorá má doma sošku Oscara za výkon vo filme Mŕtvy muž prichádza, pritom oslávila sedemdesiatku už minulý rok a stále sa radí medzi najkrajšie hviezdy Hollywoodu. Povestný je aj jej ukážkový dekolt, na margo ktorého žartovala pred časom aj verejne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Courtney Love #Prada #Susan Sarandon

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...