Čože je to 44-ka?! Gwyneth Paltrow vystavuje brucho študentky

Po dvoch deťoch a štyri roky po dovŕšení štyridsiatky je americká herečka Gwyneth Paltrow v lepšej forme než mnoho o polovicu mladších žien.

10.05.2017 00:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow na dobročinnej akcii... Foto: PRADA
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow na dobročinnej akcii UCLA v kreácii z dielne značky Prada.

Americká kráska, ktorú diváci poznajú napríklad z filmu Zamilovaný Shakespeare, sa cez víkend objavila na charitatívnej akcii UCLA, kde spoločne so značkou Mattel podporila detskú nemocnicu. Blondínka si na seba obliekla kreáciu talianskej značky Prada – zaujala najmä tým, že biely flitrami pošívaný set odhaľoval jej bruško, ale aj nohy pod rozparkom.

Mnoho žien v jej veku už rieši tuk na brušku a neodvážili by sa obliecť si niečo podobné. Zdravým životným štýlom posadnutá Paltrow si však líniu dôkladne stráži a roky sa venuje pravidelnému cvičeniu. Jeho výsledky sú neprehliadnuteľné.

Iba nedávno sa herečka objavila na titulnej strane magazínu Women's Health, kde pózovala len v červených bikinách a s pevnými svalmi na bruchu. „Mám skutočne zdravý jedálniček. Akonáhle si dám nejaký polotovar, fastfood, alebo zvýšim príjem alkoholu, cítim to,“ prezradila pre časopis. Dodala však, že každý z nás občas potrebuje cítiť radosť zo života aj prostredníctvom trochy nezdravých vecí a mal by si ich raz za čas dopriať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Gwyneth Paltrow #forma #jedálniček #Prada #brucho

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...