Premiéra Baywatch plná krások! Ale prsia 49-ročnej blondíny ich zatienili

Premiéra očakávanej filmovej verzie seriálu Baywatch sa konala v sobotu v Miami Beach. Prilákala hlavné hviezdy, sexi krásky, ale aj pozornosť fanúšikov z celého sveta.

14.05.2017 11:35
debata
Herečka Donna D'Errico, ktorá si zahrala v... Foto: Reuters, ANDREW INNERARITY
Donna D'Errico Herečka Donna D'Errico, ktorá si zahrala v pôvodnom seriáli Baywatch, predviedla svoj ukážkový dekolt.

Na slávnostnom uvedení filmu, ktorý je len voľne inšpirovaný osudmi plavčíkov zo slávnej americkej pláže, nemohli chýbať hlavné hviezdy ako Dwayne Johnson či Zac Efron. Pozornosť si však pre seba ukradol aj herec David Hasselhoff, ktorý si v pôvodnom seriáli zahral slávneho Mitcha Buchanona. V novinke má herec s nemeckými koreňmi malú roličku, podobne ako jeho bývalá seriálová kolegyňa Pamela Anderson.

Herec Dwayne Johnson a jeho dcéra Simone...
Herec Zac Efron.
+10Herečka Donna D'Errico a jej ukážkový dekolt.

Práve slávna plavovlasá playmate patrila medzi hviezdy akcie, pričom sa objavila pred objektívmi v trblietavých večerných šatách. Ak niekto čakal, že bude najvyzývavejšou dámou večera, zmýlil sa. Túto rolu na seba prevzala iná seriálová plavčíčka – herečka Donna D'Erico.

Štyridsaťdeväťročná dáma, ktorá tiež v minulosti pózovala pre Playboy a často ju porovnávali s Andersonovou, vytasila svoj dekolt v plnej paráde. A mnohým museli jej vnady priam vyraziť dych. Jedno však treba uznať! Vyzerá na svoj vek naozaj vynikajúco.

Herec David Hasselhoff (vľavo) a herec Zac... Foto: Reuters, Andrew Innerarity
Herec David Hasselhoff (vľavo) a herec Zac Efron si spoločne zapózovali. Herec David Hasselhoff (vľavo) a herec Zac Efron si spoločne zapózovali.

Premiéru, samozrejme, ozdobili aj aktuálne ženské hviezdy projektu. Objaví sa v ňom napríklad modelka Kelly Rohrbach, či herečky Priynka Chopra a Alessandra Dadario. Viac z premiéry si pozrite v galérii, od štvrtka 18. mája už môžete vyraziť na film aj do slovenských kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Pamela Anderson #Zac Efron #hviezdy #Miami Beach #Baywatch #Donna D´Erico

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...