Longoria a Anderson v Paríži! Ale na Miss Francúzska nemala ani jedna

Longoria v zlate, Anderson v sviežej bielej. No hviezdou červeného koberca bola niekdajšia Miss Francúzska, Laury Thilleman.

17.05.2017 13:00
debata

Závan Hollywoodu v Paríži. Na červenom koberci sa míňali hneď dve slávne hviezdy. 42-ročná Eva Longoria a 49-ročná Pamela Anderson.

Obe sa zúčastnili na charitatívnej akcii „The Global Gift Gala“ a obe sa snažili vyzerať čo najlepšie. Longoria zvolila naozaj slávnostnú róbu a pred fotografmi sa trblietala celá v zlate. navyše ju zdobili aj diamantové šperky. Hviezda seriálu Zúfalé manželky predviedla aj dekolt, ale ten decentne zahaľovala priehľadná látka posiata kvetmi. Vlasy vyčesané dohora zasa nechali vyniknúť náušniciam, ktoré na večer zvolila.

Zľava: Maria Bravo, Orianne Collins, Eva... Foto: SITA/AP, Francois Mori
France Eva Longoria Zľava: Maria Bravo, Orianne Collins, Eva Longoria a Valerie Messik v Paríži na charitatívnom podujatí Global Gift Gala.

O menej slávnostnejší „look“ ponúkla 49-ročná Pamela Anderson. Riasená biela sukňa a k nej ľahučný kabátik, pod ktorým herečka nemala podprsenku odhaľoval jej opálenú pokožku. Aj slávnu blondínku zdobili šperky, výrazné náušnice aj prsteň ponúkla takisto fotografom na červenom koberci.

Pamela Anderson počas charitatívnej akcie... Foto: SITA/AP
Pamela Anderson Pamela Anderson počas charitatívnej akcie Global Gift Gala v Paríži.

Ale naozaj sexi krivky na červenom koberci ukázala francúzska moderátorka modelka Laury Thilleman . 25-ročná tmavovláska, ktorá sa v roku 2011 stala Miss Francúzska, ukázala štíhle nohy v krátkych šatách výraznej modrej farby. Usmiata kráska pôsobila sviežo a žiarivým úsmevom, sexi postavičkou a výraznými šatami zatienila aj slávne hollywoodske hviezdy.

Moderátorka a modelka Laury Thilleman,... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Laury Thilleman Moderátorka a modelka Laury Thilleman, niekdajšia Miss Francúzska 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Pamela Anderson #Paríž

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...