Krásna Monica Bellucci v Cannes: Hádali by ste tejto dáme 52?!

Jubilejný sedemdesiaty ročník filmového festivalu v Cannes sa v stredu večer odštartuje slávnostným ceremoniálom. Jeho sprievodkyňou pritom nebude Francúzka!

17.05.2017 14:24
debata
Hereča Monica Bellucci prichádza na oficiálny... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Monica Bellucci Hereča Monica Bellucci prichádza na oficiálny photocall v Cannes.

Áno, organizátori sa rozhodli zveriť úlohu tzv. „master of ceremony“ – zjednodušene povedané moderátora večera talianskej herečke Monice Bellucciovej. Dáma, ktorá si môže pripísať do filmového registra rolu najstaršej Bond-girl v histórii, už napoludnie pózovala fotografom na riviére.

Odetá od hlavy po päty do elegantnej čiernej sa postavila dvojnásobná mama pred objektívy a vystrúhala niekoľko profesionálnych póz a úsmevov.

Herečka Monica Bellucci pózuje fotografom v...
Zľava: Herci Mathieu Amalric, Louis Garrel,...
+3Herečka Monica Bellucci pózuje fotografom v...

Päťdesiatdvaročná hviezda filmov Malena či Matrix pôsobí stále nesmierne očarujúco a málokto by jej tipoval skutočný vek. Fanúšikov určite bude zaujímať, v čom sa kráska objaví na slávnostnom večernom gala. Jej módny štýl síce patrí často čiernej farbe, ale rozhodne patrí medzi najlepšie sa obliekajúce ženy európskeho filmu.

Na červenom koberci budú určite žiariť aj ďalšie dámy. V Cannes sa už nachádzajú napríklad herečky Elle Fanning, Julianne Moore či Susan Sarandon. V rámci uvedenia nových snímok sa po červenom koberci prejdú aj hollywoodske hviezdy ako Nicole Kidman, Tilda Swinton, Jessica Chastain či Isabelle Huppert. Úvodným filmom festivalu sa stala domáca snímka Ismaelovi duchovia, ktorú už popoludní predstavili herci, vrátane Marion Cotillardovej a Charlotte Gainsbourgovej.

Herečky Marion Cotillard (vľavo) a Charlotte... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Marion Cotillard (vľavo) a Charlotte Gainsbourg Herečky Marion Cotillard (vľavo) a Charlotte Gainsbourg predstavili v Cannes prvý, nesúťažný film Ismaelovi duchovia.

Festival sprevádzajú výrazné bezpečnostné opatrenia, ktoré sú dôsledkom viacerých teroristických útokov v Európe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Cannes #Monica Bellucci #moderátorka #Cannes 2017

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...