Dve tváre jednej divy! Uma Thurman v Cannes púta pozornosť

Na tohtoročnú premiéru v Cannes sa vyparádila veru poriadne. Herečka Uma Thurman patrila medzi najpríťažlivejšie dámy stredajšieho otváracieho ceremoniálu.

18.05.2017 19:03
debata
Herečka Uma Thurman je členkou poroty Un... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Uma Thurman Herečka Uma Thurman je členkou poroty Un Certain Regard. V kreácii Atelier Versace.

Hviezda filmov Pulp Fiction a Kill Bill nie je vo francúzskom letovisku len tak – stala sa totiž riaditeľkou poroty sekcie Un Certain Regard, ktorá rozhoduje v druhej línii súťažnej festivalovej sekcie. Stretnutie s médiámi však oficiálne absolvovala až vo štvrtok predpoludním.

Herečka Uma Thurman pózuje na červenom koberci.
Herečka a členka poroty Fan Bingbing.
+43Herečka Elle Fanning v kreácii od Vivienne...

Kým večer predtým žiarila Thurman na červenom koberci v ružovej kreácii Atelier Versace a vyzerala ako dokonalá filmová diva, vo štvrtok volila výrazne ležérnejší look. Košeľová blúzka, kabátik, džínsy a šál okolo krku. V Cannes sa trošku ochladilo.

Plavovláska sa vo Francúzsku zdržiava pomerne často. Dôvodom bolo, že jej ex-snúbenec a expartner Arpad Busson sa v tejto krajine narodil. Po rozchode sa však medzi dvojicou strhol aj boj o práva na starostlivosť spoločnej dcéry. Vďaka tejto bitke sa na verejnosti prepierala špinavá bielizeň.

Kým Thurman tvrdila, že jej bývalý je závislý od prostitútok, on zase opisoval svoju expartnerku ako ženu, ktorá má problémy s drogami aj alkoholom.

Herečka Uma Thurman je prezidentkou poroty Un... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Uma Thurman je prezidentkou poroty Un Certain Regard. Herečka Uma Thurman je prezidentkou poroty Un Certain Regard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Uma Thurman #porota #tvár #podoba #Cannes 2017

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...