Šestnástka krásna ako obrázok! Túto sexy vílu miluje módny Paríž

Má len šestnásť rokov, ale jej kariéra modelky uz prekročila desaťročie. Slávna tvár modelky Thylane Blondeau, ktorá vyvolávala nadšenie aj kontroverzné polemiky, ozdobila Cannes.

19.05.2017 15:45
debata
Francúzska modelka Thylane Blondeau pózuje... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Francúzska modelka Thylane Blondeau pózuje fotografom v Cannes. Francúzska modelka Thylane Blondeau pózuje fotografom v Cannes.

Francúzska rodáčka sa objavila na filmovom festivale ako ambasádorka kozmetickej značky, pričom hneď pri vstupe na červený koberec zaujala svojou éterickou krásou. Blondeau na štvrtkové gala obliekol módny dom Dior a ona nesklamala ani svojimi pôvabmi – vyzerala vskutku nádherne.

V podstate stále len tínedžerka patrí dnes medzi najznámejšie francúzske modelky s jej tvár je dobre známa fanúšikom módneho sveta už roky. Bola to totiž práve Thylane, ktorá sa objavila na titulnej strane Vogue Infants či na obálke magazínu Jalouse.

Modelka Lily Donaldson tiež dorazila na...
Modelka Emily Ratajkowski.
+16Francúzska modelka Thylane Blondeau pózuje...

Obsadzovanie Blondeauovej do role modelky pútalo pozornosť a rozpútalo debatu o vhodnosti jej veku pre túto profesiu. V čase pózovania pre magazín Vogue sa tiež rozpútala búrlivá diskusia o sexualizácii detí v módnom priemysle.

Hoci Thylane stále nie je plnoletá, už niekoľko rokov je miláčikom módnej scény v krajine galského kohúta. Na štvrtkovej premiére filmu Loveless v Cannes patrila nepochybne medzi najpôvabnejšie dámy akcie. Zvyšok si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #modelka #pôvab #Cannes 2017 #Thylane Blondeau

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...