Filmy bokom! Cannes si v piatok podmanila Rihanna aj krásna Hadid

Hoci festival v Cannes je venovaný filmom, slávnostné premiéry sa často nesú v znamení pozornosti pre prítomné celebrity. V piatok večer to platilo na 120 percent.

20.05.2017 09:00
debata
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Dior a s... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid v kreácii Dior a s líčením kozmetikou rovnakej značky.

Červený koberec piatkovej podvečernej premiéry filmu Okja si podmanili dve z pozvaných dám – obe hviezdy Instagramu, šoubiznisu aj hviezdy reklamného partnera. Reč je konkrétne o speváčke Rihanne a modelke Belle Hadidovej, ktoré sa stali azda najfotografova­nejšími kráskami piatkového večera.

Speváčka Rihanna pózuje fotografom. Bola...
Na premietanie filmu Okja prišla aj herečka...
+21Na červenom koberci sa už tretí večer za sebou...

V prípade barbadoskej speváčky bolo od prvého momentu jasné, že Rihanna podobnú pozornosť nadovšetko zbožňuje. V šatách Dior Haute Couture, ktoré dopĺňal veľkolepý plášť s vlečkou kráčala po koberci ako kráľovná a užívala si každý jeden záblesk fotoaparátu. Možno aj preto, že oči jej chránili extravagantné okuliare.

Rihanna je už niekoľko rokov tvárou francúzskeho ateliéru Dior a pred časom k nej pribudla aj spomenutá Bella Hadid. Americká topmodelka v piatok večer ohúrila nielen róbou z prešívaného saténu (tiež Dior Couture), ale aj originálnym líčením s výraznými očnými linkami. Áno, aj v tomto prípade je reč o značke Dior – Hadid je tvárou jej dekoratívnej línie.

zväčšiť Speváčka Rihanna pózuje fotografom. Bola... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Speváčka Rihanna pózuje fotografom. Bola absolútnou hviezdou akcie. Speváčka Rihanna pózuje fotografom. Bola absolútnou hviezdou akcie.

Nielen dámy spoza oceánu však ukázali, že si vedia festival užiť ako jednu veľkú predvádzačku. Zábery na indickú hviezdu Aishwarayu Rai brali dych a zároveň museli vyvolávať úsmev. Herečka totiž prišla v šatách, ktoré boli také pompézne a zároveň masívne, že pri ceste po schodoch do festivalového kina potrebovala okolo seba päť asistentov.

Súťažný film Okja v Cannes podporili herecké hviezdy Tilda Swinton, Lily Collins aj Jake Gyllenhaal. Po slávnostnej premiére sa pokračovalo v Cannes superluxusnou párty klenotníckej značky Chopard.

zväčšiť Herečka Aishwarya Rai potrebovala pri chôdzi do... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Aishwarya Rai Herečka Aishwarya Rai potrebovala pri chôdzi do schodov asistenciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Rihanna #Cannes #červený koberec #celebrity #Bella Hadid #Cannes 2017

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...