Hviezdna flotila v Cannes! Úchvatné krásky ozdobili oslavy 70. ročníka

Sedemdesiat rokov je pekné číslo a filmovému festivalu v Cannes, ktorý oslavuje tento rok okrúhle jubileum, sa podaril unikátny kúsok. Na červenom koberci sa v utorok zišli hviezdy francúzskej aj svetovej kinematografie.

23.05.2017 22:09
debata
Herečka Charlize Theron v kreácii Christian... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Charlize Theron v kreácii Christian Dior Couture. Herečka Charlize Theron v kreácii Christian Dior Couture.

Začalo sa to už popoludní spoločným fotografovaním víťazov či účastníkov z minulých ročníkov, medzi ktorými nechýbali hviezdy ako Salma Hayek, Nicole Kidman či Isabelle Huppert, ale aj režisérske esá ako Michael Haneke alebo Agnés Varda. Večer potom patril veľkolepému gala, ktoré bolo oslavou krásy a štýlu hviezd v luxusných róbach.

Medzi hosťami večernej časti programu sa objavili už spomenuté dámy. Kým Mexičanka Hayek žiarila v belasej róbe vyšívanej krištáľmi, Kidman si zvolila trblietavou výšivkou zdobené etnické šaty. Medzi pozvanými nechýbala ani držiteľka Oscara Marion Cotillard, ktorá volila prekvapivo vyzývavý model s hranatým výstrihom a predviedla svoje kypré poprsie.

Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci a jej...
Herečka Marion Cotillard žiarila na červenom...
+38Herečka Diane Kruger v kreácii Dior.

Ešte viac sexy bola juhoafrická rodáčka Charlize Theron, ktorú samozrejme ako svoju tvár obliekol módny dom Dior. Čierna tylová kreácia odhaľovala dokonalú postavu 41-ročnej blondínky, ktorá sa ešte v meste predstaví s novým projektom.

Tie priniesli do Cannes aj režisér David Lynch či jeho kolegyňa Jane Campion – v oboch prípadoch ide o televízne seriály, prvý je nový Twin Peaks, druhý zase kriminálka Top of the lake.

Režiséri Claude Miller (vľavo) a Pedro... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Claude Miller (vľavo) a Pedro Almodovar s herečkami Catherine Deneuve (druhá zľava) a Isabelle Huppert. Režiséri Claude Miller (vľavo) a Pedro Almodovar s herečkami Catherine Deneuve (druhá zľava) a Isabelle Huppert.

Slávnostné podujatie v utorok večer však nepostrádalo ani množstvo domácich legiend – prišla napríklad Catherine Deneuve či Juliette Binoche. Vo veselej nálade si režisér Roman Polanski robil videá a fotografie atmosféry, ktorá bola od minulotýždňového štartu festivalu určite najhviezdnejšia.

Bohatá galéria z utorňajšieho programu je vyššie, oplatí sa pozrieť si ju.

Herečka Nicole Kidman (vľavo) a modelka Naomi... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Nicole Kidman (vľavo) a modelka Naomi Campbell Herečka Nicole Kidman (vľavo) a modelka Naomi Campbell pózovali spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #hviezda #Cannes #Salma Hayek #režisér #jubileum #herečka #gala #Charlize Theron #Catherine Deneuve #Marion Cotillard #hviezdy #Cannes 2017

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...