Je to vôbec možné? 2 mesiace po pôrode ukázala sexi Ruska toto telo!

Úžasne! Tak vyzerala ruská topmodelka Irina Shayk, ktorá sa objavila na červenom koberci v Cannes. Prvýkrát od marcového pôrodu dcérky!

24.05.2017 07:30
debata
Ruská topmodelka  Irina Shayk na premietaní... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk na premietaní súťažného filmu Hikari v Cannes.

Ruská rodáčka priviedla na svet dcérku Leu, ktorej otcom je hollywoodsky herec Bradley Cooper, koncom marca. Aj preto pohľad na tvár značiek ako Givenchy či Prada, doslova vyrazil dych. Tridsaťjedenročná Irina sa objavila v šatách Atelier Versace, ktoré zdôraznili jej útly driek a ukážkové tvary. Nechýbal ani sexi detail v podobe vysokého rozparku – Irina vyzerala byť v tej najlepšej forme.

Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci a jej...
Herečka Marion Cotillard žiarila na červenom...
+38Herečka Diane Kruger v kreácii Dior.

Modelka sa dlho neukazovala na verejnosti a jej tehotenstvo zaznamenalo vlastne len pár paparazzov. Odhalila ho na minuloročnej prehliadke značky Victoria's Secret, keď spodnú bielizeň predvádzala so zaobleným bruškom.

To, že s Cooperom budú rodičmi, vraj v oboch slávnych partneroch vyvolalo veľkú radosť. Obaja sa však zhodli, že ju chcú prežívať súkromne. Shayk aj v čase, keď randila s futbalistom Cristianom Ronaldom, komentovala svoje súkromie minimálne.

V utorok v Cannes sa objavila na premietaní súťažného filmu Hikari, pár hodín predtým bol červený koberec natrieskaný hviezdnymi tvárami. Festival oslavoval svoje 70. výročie a pri tej príležitosti sa v dejisku zbehli svetoznáme herecké aj režisérske hviezdy. Viac v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pôrod #irina Shayk #Cannes #postava #Cannes 2017

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...