Blond trio ovládlo festival: Dunst sa vyprsila, Fanning bola ako víla

Jednou z očakávaných snímok filmového festivalu v Cannes sa nepochybne stala novinka režisérky Sofie Coppoly - film The Beguiled. V stredu ho uviedli jeho hlavné hviezdy.

25.05.2017 12:15
debata
Zľava: Herečky Elle Fanning, Nicole Kidman a... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Elle Fanning, Nicole Kidman a Kirsten Dunst Zľava: Herečky Elle Fanning, Nicole Kidman a Kirsten Dunst uviedli v Cannes film The Beguiled - prvé dve v šatách Alexander McQueen, Dunst v modeli Loewe.

Herecká delegácia, ktorá pricestovala do letoviska, bola početnejšia, ale fotografov najviac zaujímalo ústredné kvarteto. V ňom sa objavila herecké krásky troch generácií, Nicole Kidman, Kirsten Dunst a Elle Fanning, doplnil ich írsky rodák Colin Farrell.

Všetci štyria sú zárukou hereckého talentu – v Cannes však boli aj zárukou štýlovej prezentácie v ukážkovom luxusnom duchu.

Topmodelka Elsa Hosk v kreácii Alberta Ferretti.
Jade Foret, manželka Arnauda Lagarderea, šéfa...
+19Modelka Izabel Goulart.

Na popoludňajšom stretnutí s novinármi sa dámy objavili v nežných kreáciách s letným nádychom. Fanningovej biele šaty Alexander McQueen vyzerali očarujúco a madeirová kreácia Kirsten Dunstovej z dielne Loewe mala v sebe šmrnc, nehu aj sexepíl. Čoskoro päťdesiatročná Kidman stavila tiež na Alexandra McQueena a vyzerala úchvatne. To sa jej v Cannes darí už niekoľko dní.

Režisérka Sofia Coppola (druhá sprava) a herci... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Colin Farrell Kirsten Dunst, Elle Fanning a Nicole Kidman. Režisérka Sofia Coppola (druhá sprava) a herci z jej filmu The Beguiled - zľava: Colin Farrell Kirsten Dunst, Elle Fanning a Nicole Kidman.

Večerná premiéra bola opäť veľkolepá a na nej sa hviezdy zaodeli do večerných rób. Lila kreácia od Rodarte spravila z najmladšej členky osadenstva doslova nežnú vílu. Kirsten Dunst prekvapila bujným poprsím v belasej kreácii s výstrihom a štrasovým pásom v drieku. Kidman si na túto príležitosť obliekla model od Michaela Korsa.

Večerné premietanie si nenechali ujsť ani známe modelky. Tentoraz odeté v značke Balmain – medzi nimi sa objavila napríklad Lara Stone či Doutzen Kroes.

zväčšiť Modelky (zľava) Neelam Gill, Doutzen Kroes,... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Neelam Gill, Doutzen Kroes, dizajnér Olivier Rousteing a modelky Lara Stone, Irina Shayk a Maria Borges. Modelky (zľava) Neelam Gill, Doutzen Kroes, dizajnér Olivier Rousteing a modelky Lara Stone, Irina Shayk a Maria Borges. Všetci v kreáciách Balmain.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Nicole Kidman #Colin Farrell #Elle Fanning #Kirsten Dunst #The Beguiled #Cannes 2017

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...