Poriadne dobrý výhľad na bujné prsia! Kráska z Baywatch zvádzala

Herečku Alexandru Daddario preslávila najmä menšia rola v kriminálnom kultovom seriáli Temný prípad. Jej fyzický pôvab, ktorému podľahol hlavný hrdina, využili aj v Baywatch.

01.06.2017 00:00
debata (5)
Herečka Alexandra Daddario predstavila film... Foto: SITA/AP, J'rg Carstensen
Herečka Alexandra Daddario predstavila film Baywatch v Berlíne. Herečka Alexandra Daddario predstavila film Baywatch v Berlíne.

Tridsaťjedenročná herečka filmovú novinku, ktorá počas prvého víkendu premietania zarobila v USA 21 miliónov dolárov, predstavila aj v Nemecku. A práve tam rozhodne zaujala nejeden objektív.

Dôvody boli opäť fyzické. Daddario totiž obliekla na seba čierne sako s hlbším výstrihom a nevzala si pod sako žiadnu spodnú bielizeň. Dalo sa to vidieť celkom jasno – možno aj preto, že jej bujné poprsie, známe už z Temného prípadu, bolo pekne vo výhľade.

Herečka vo filmovej verzii Baywatch stvárnila jednu zo záchranárok, ktorá padne do oka aj hrdinovi v podaní Zaca Efrona. Špekulovať sa už začalo aj o tom, že herci tvoria pár v súkromí. K tomu sa však nedávno brunetka vyjadrila celkom jasne.

„Rozumiem, prečo sa ľudia idú zblázniť kvôli niečomu takému, ale pravda je, že ja a Zac sme veľmi dobrí priatelia,“ vyhlásila.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #premiéra #Berlín #Alexandra Daddario

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...