Hviezdy bez šance! Priateľka hlavného hrdinu prišla naostro..!

Na premiére filmu Baby Driver sa zišli hollywoodske hviezdy, ale na chvíľu ich zatienila dáma, ktorá sa pred kamerami objavuje len ako garde. Priateľka hlavného hrdinu Ansela Elgorta.

15.06.2017 15:50
debata
Herec Ansel Elgort a jeho priateľka Violetta... Foto: Profimedia
Ansel Elgort a jeho priateľka Violetta Komyshan Herec Ansel Elgort a jeho priateľka Violetta Komyshan na zábere z premiéry filmu Baby Driver.

Reč je o Violette Komyshanovej, dlhoročnej partnerke sympatického herca známeho najmä z tragickej romance Na vine sú hviezdy. Tmavovláska s ukrajinskými koreňmi, ktorá vyrastala v New Yorku a chodila s Elgortom na strednú školu, nechýbala po hercovom boku ani počas stredajšej premiéry. Prekvapením však bola jej garderóba.

Tanečnica a príležitostná modelka si totiž na seba obliekla priehľadné červené šaty, pod ktorými sa celkom jasne objavili obrysy jej poprsia. Brunetka si bola plne vedomá odvážneho outfitu a pred objektívmi pózovala bez zaváhania či známok ostychu.

Herečka Lily James v kreácii z dielne Ulyany...
Herečka Eiza Gonzalez.
+5Režisér filmu Baby Driver Edgar Wright (tretí...

Provokatívne šaty na čas ukradli pozornosť aj slávnejším dámam ako napríklad herečke Lily Jamesovej či jej kolegyni Eise Gonzalesovej. Na filmovej premiére sa objavil aj herec Jon Hamm či Jamie Foxx.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #premiéra #provokácia #Baby Driver

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...