Blond útok na Pobrežnej hliadke! Zelinová aj Evelyn ako slovenské Pamely?

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta filmová komédia s množstvom akcie Pobrežná hliadka. Na premiére nechýbali známe tváre.

18.06.2017 00:00
debata (2)
zväčšiť Komička Evelyn si prišla pozrieť filmový príbeh... Foto: CinemArt SK
Evelyn Komička Evelyn si prišla pozrieť filmový príbeh Pobrežná hliadka a zapózovala si aj s modelkami v červených bikinách.

Premietanie filmovej verzie známeho amerického seriálu, ktorý pred rokmi s napätím sledovali celé generácie divákov a držali palce hlavnému hrdinovi Mitchovi Buchanonovi v podaní Davida Hasselhoffa, dostal novú podobu. S hlavnými hviezdami v podaní Dwayna Johnsona, Zaca Efrona či Kelly Rohrbachovou. Kritici nadšení síce nie sú, ale divákom sa vraj novinka o záchranároch slávnej americkej pláže pozdáva.

Humor a nekomplikovanú zábavu si prišli užiť do kina aj dámy Evelyn a Mária Zelinová – obe v domácich vodách dobre známe blondínky. Prirovnať ich teda k slovenskej Pamele Andersonovej, jednej z niekdajších hrdiniek známeho seriálu, nie je „úplne od veci“. Hoci červené plavky ani počet tituliek pre Playboy nemá na porovnanie ani jedna z nich.

Mimochodom, práve Pamela Anderson sa spoločne s Hasselhoffom v komédii aj objavila. Hoci obaja si strihli len veľmi drobnú roličku. Ak si chcete zaspomínať na staré dobré „baywatchovské“ časy, neváhajte, kino volá.

Moderátorka Mária Zelinová na premiére filmu... Foto: CinemArt SK
Moderátorka Mária Zelinová na premiére filmu Pobrežná hliadka. Moderátorka Mária Zelinová na premiére filmu Pobrežná hliadka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Zelinová #Pobrežná hliadka #Evelyn

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...