Dokonalá rodinka! Vojvodkyňa Cate s deťmi žiarila na oslavách

Veľkolepé oslavy na počesť narodenín kráľovnej Alžbety II. sa vo Veľkej Británii stali v sobotu príležitosťou na prehliadku celej kráľovskej rodiny. A nechýbali ani miláčikovia verejnosti - tí najmenší.

18.06.2017 10:20
debata (1)
Britský princ William, jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Britský princ William, jeho manželka - vojvodkyňa Catherine a ich deti - princ George a princezná Charlotte na balkóne Buckinghamského paláca. Britský princ William, jeho manželka - vojvodkyňa Catherine a ich deti - princ George a princezná Charlotte na balkóne Buckinghamského paláca.

Princezná Charlotte a princ George, deti princa Williama a pôvabnej vojvodkyne Catherine, sa postavili na balkón Buckinghamského paláca a s nadšením sa prizerali davu ľudí, ale aj leteckej prehliadke. Fotoreportéri zase mali dôvod na radosť, keďže obe ratolesti im po boku rodičov poskytli možnosť na ukážkové rodinné zábery.

zväčšiť Britský princ William, jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britský princ William, jeho manželka - vojvodkyňa Catherine a ich deti - princ George a princezná Charlotte na balkóne Buckinghamského paláca. Britský princ William, jeho manželka - vojvodkyňa Catherine a ich deti - princ George a princezná Charlotte na balkóne Buckinghamského paláca po boku kráľovnej Alžbety II. a jej manžela.

Medzi osadenstvom kráľovskej rodiny žiarila práve vojvodkyňa Catherine, ktorá si obliekla ružový model šiat Alexander McQueen a doplnila ho klobúčikom v rovnakej farbe. Spokojná bola tentoraz určite aj kráľovná Alžbeta II., ktorej narodeniny síce pripadli už na apríl, ale oslavy sa tiahnu niekoľko mesiacov.

Panovníčka minulý rok na rovnakom podujatí pokárala vnuka Williama, keď sa prihováral svojmu synovi Georgovi a kľačal pri ňom na balkóne Buckinghamského paláca. „Postav sa, William,“ zachytili vtedy jasne televízne kamery z úst kráľovnej. Tento rok už deti pozerali na prehliadku bez slov a nadšene.

Vojvodkyňa Camilla z Cornwallu a jej nevesta -... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa Camilla z Cornwallu a jej nevesta - vojvodkyňa Catherine z Cambridge prišli spoločne. Vojvodkyňa Camilla z Cornwallu a jej nevesta - vojvodkyňa Catherine z Cambridge prišli spoločne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #princ George #oslavy #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Cate

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...