Nový pár? Drake s krásnou reportérkou na červenom koberci, má to háčik

Súkromný život rapera a speváka Drakea je možno poriadne pestrý. Najnovšie internet rieši jeho dámske garde na vyhlásení cien NBA.

27.06.2017 12:41
debata
Raper Drake a športová reportérka a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Raper Drake a športová reportérka a komentátorka Rosalyn Gold-Onwude. Raper Drake a športová reportérka a komentátorka Rosalyn Gold-Onwude.

Kanadského rodáka, ktorý patrí medzi najpredávanejších interpretov súčasnosti, na akcii sprevádzala Rosalyn Gold-Onwude. Krásna dáma, ktorá na prvý pohľad vyzerala ako umelcova nová partnerka, je však známou športovou reportérkou a diváci basketbalu ju dobre poznajú práve z prestávok v tomto národnom americkom športe. Reportérka a komentátorka je totiž vyhlásenou odborníčkou na basketbalovú hru.

Dvojica sa spolu ocitla pred objektívmi aj preto, že obaja v pondelňajší večer mali na pódiu isté povinnosti. Ako inak, moderovacie. Červený koberec v New Yorku, kde sa akcia konala, bol plný hviezd. A nielen tých športových. Medzi pozvanými boli aj topmodelka Naomi Campbell či Hailey Baldwin alebo herečka Jada Pinkett-Smith a raper 2 Chainz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #ocenenie #Drake #párik #Rosalyn Gold-Onwude

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...