Milla Jovovich v Šanghaji! Najlepšie oblečená dáma pod strechou?

Začínala ako modelka, aby sa neskôr definitívne presunula pred filmové kamery. Pôvabná Milla Jovovich sa pred pár dňami objavila na filmovom festivale v Šanghaji.

28.06.2017 09:00
debata
Herečka a modelka Milla Jovovich na filmovom... Foto: PRADA
Herečka a modelka Milla Jovovich na filmovom festivale v Šanghaji. Herečka a modelka Milla Jovovich na filmovom festivale v Šanghaji.

Štyridsaťjedenročná kráska, známa napríklad zo série Resident Evil, ale tiež snímok Piaty element či Johanka z Arku, sa objavila na slávnostnom ceremoniáli a nebolo možné prehliadnuť ju.

S naoko neposedným účesom, v róbe z dielne talianskej značky Prada a ozdobená šperkmi Bvlgari nezostala nič dlžná svojej hviezdnej povesti. „Aký nádherný výlet na filmový festival v Šanghaji sme si spravili. Veľké ďakujem za to, že som bola najtrblietavejšie a najlepšie oblečené dievča v miestnosti,“ poďakovala sa Jovovich na svojom konte na Instagrame obom značkám.

Neskôr pridala aj momentku zo samotného čínskeho veľkomesta. To podobne ako Peking čelí veľkým náporom smogu a hmly a tak výhľad na mohutné mrakodrapy nie je v ňom vždy najlepší. To si uvedomila aj herečka, keď si spravila fotografiu s pohľadom na mestskú panorámu. Do konca roka by mali mať premiéru dva nové filmy rodáčky z ukrajinského Kyjeva. Ide o historickú drámu Shock and Awe a sci-fi Future World.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Šanghaj #Prada #Milla Jovovich

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...