Hra o tróny sa vracia! Na premiére žiarili dámy aj mužské sexidoly

Už v nedeľu sa fanúšikovia na celom svete dočkajú. Na obrazovkách HBO bude mať premiéru nová séria Hry o tróny. V Los Angeles sa jej hviezdy stretli už v stredu podvečer.

13.07.2017 13:00
debata
Herečka Maisie Williams pózuje v šatách Milly. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Maisie Williams pózuje v šatách Milly. Herečka Maisie Williams pózuje v šatách Milly.

Práve tam sa konala slávnostná premiéra siedmej série populárneho projektu, ktorý sa radí medzi najúspešnejšie seriály v histórii. Prekvapením však bolo, že medzi prítomnými hercami chýbala Britka Emilia Clarke – predstaviteľka dračej kráľovnej Daenerys.

Herečka Nathalie Emmanuel na premiére siedmej...
Herečka Sophie Turner v kreácii z dielne Louis...
+9Herečka Maisie Williams pózuje v šatách Milly.

Aj bez nej si však fotografi prišli na svoje. Na červenom koberci sa predvádzala herečka Sophia Turner (v kreácii Louis Vuitton) či Maisie Williams, ktorej transformácia medzi seriálovou podobou a podobou v skutočnom živote je neuveriteľná. Tentoraz zvádzala v zelených šatách Milly a vyzerala veľmi žensky a jemne provokatívne.

Miláčik ženskej časti publika – herec Kit Harrington možno sklamal časť svojej vernej základne. Na premiéru totiž prišiel aj v sprievode svojej partnerky – herečky Rose Leslieovej. Dvojica pôsobila zamilovane a spoločne pózovala fotografom. Leslie zvolila vkusné šaty Erdem.

zväčšiť Herec Kit Harington prišiel na premiéru so... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Kit Harington prišiel na premiéru so svojou priateľkou Rose Leslie Herec Kit Harington prišiel na premiéru so svojou priateľkou Rose Leslie (v šatách Erdem).

Na podujatí nechýbali ani ďalší známi herci, ktorých diváci uvidia od nedele už v siedmej sérii úspešného fantasy projektu. Záverečná, ôsma, séria má premiéru naplánovanú na budúci rok a jednotlivé epizódy by mali mať dĺžku celovečerných filmov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Hra o tróny #herci #Maisie Williams #Sophie Turner #séria

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...