Víťazka Wimbledonu ako nový sexidol? Tenistka Muguruza uchvátila v gala

Porazila slovenské nádeje stelesnené Magdalénou Rybárikovou a napokon prekonala aj Venus Wiliamsovú. Španielska hráčka Garbiñe Muguruza však neoslnila len na tenisovom kurte vo Wimbledone.

17.07.2017 12:09
debata
Španielska reprezentantka Garbine Muguruza... Foto: SITA/AP, Lauren Hurley
Garbine Muguruza Španielska reprezentantka Garbine Muguruza očarila na slávnostnej večeri Wimbledon Champions Dinner 2017.

Novopečená víťazka slávneho britského turnaja na tráve zažiarila aj na nedeľňajšom gala, ktoré nasledovalo po finále mužskej dvojhry (s víťazným Rogerom Federerom). Dlhonohá rodáčka z Venezuely, ktorá hrá za Španielsko, sa objavila na ceremoniáli v nádhernej kreácii z dielne Alexander McQueen. Biela jednoduchá róba vyšívaná zlatým dekoratívnym motívom lístkov zvýraznila hráčkinu štíhlu a vysokú postavu a tiež olivovú pokožku.

zväčšiť Manželka Rogera Federera Mirka spoločne s deťmi... Foto: Reuters, POOL
Mirka Federer Manželka Rogera Federera Mirka spoločne s deťmi sledovala zápas svojho manželka proti Chorvátovi Marinovi Čiličovi.

Iba 23-ročná Muguruza si svoj veľký deň užívala s úsmevom a srdečne sa usmievala na fotografov aj hostí. Iba pár hodín pred slávnostným večerom sa stretla aj s princom Williamom a jeho manželkou – vojvodkyňou Catherine.

Známa kráľovská dvojica nechýbala ani v hľadisku nedeľňajšieho zápasu medzi spomenutým Federerom a Chorvátom Marinom Čiličom. V hľadisku nechýbala ani Federerova manželka Mirka – rodáčka zo Slovenska, ktorá verne po jeho boku stojí už niekoľko rokov.

zväčšiť Britský princ William a jeho manželka -... Foto: Reuters, POOL
princ William a jeho manželka - vojvodkyňa Catherine Britský princ William a jeho manželka - vojvodkyňa Catherine sledovali finálový zápas dvojhry mužov vo Wimbledone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #wimbledon #Roger Federer #pôvab

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...