Úchvatná (a polonahá) Cara aj víla Rihanna: Krásky uviedli Valeriana!

Aj do slovenských kín vo štvrtok príde novinka Valerian a mesto tisícich planét. Hlavnú ženskú úlohu v nej strávila modelka a herečka Cara Delevingne.

19.07.2017 00:00
debata
Členky hereckého osadenstva Rihanna (vľavo) a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Rihanna (vľavo) a Cara Delevingne Členky hereckého osadenstva Rihanna (vľavo) a Cara Delevingne.

Britská kráska bola neprehliadnuteľná aj na pondelňajšej premiére, ktorá sa konala v Hollywoode. Spolu s ňou však žiarili aj ďalšia dámy.

Kým Delevingne stavila na futuristický look, o ktorý sa postarala priehľadná laserom perforovaná kreácia od dizajnérky Iris van Herpen, jej filmová kolegyňa – speváčka Rihanna sa rozhodla pre cukríkový romantizmus s gýčovou príchuťou. Obliekla si model z dielne Giambattista Valli – ružové šaty s dlhou vlečkou a nadýchanými kalichovými rukávmi. Nedalo sa prehliadnuť, že v prípade modelky sa pod šatami objavuje len nahá koža – Delevingne sa však postarala o to, aby všetko pôsobilo rafinovane a pritom sexy.

Režisér filmu Luc Besson (vpravo) a herci -...
Členky hereckého osadenstva Rihanna (vľavo) a...
+7Modelka Kendall Jenner pózuje fotografom.

Pre obe dámy nebol Valerian filmovým debutom – narozdiel od hereckých kolegýň však obe zhodne vyjadrili úctu a nadšenie zo spolupráce s režisérom Lucom Bessonom. A ďakovali mu za príležitosť byť súčasťou filmovej adaptácie známeho a starého komiksu.

Zo spomenutej dvojice je to najmä Delevingne, ktorá má veľké ambície v hereckom svete. Navyše podporené aj zhovievavým pohľadom kritiky. O tom, ako sa bude jej kariéra vyvíjať, ukáže čas. Už teraz je však isté, že má ďalšie projekty pred sebou. Len nedávno nakrúcala film, pre ktorý si ochotne vyholila hlavu. Na premiéru prišla s už jemne vyrastenými vlasmi. A nechala si ich upraviť na spôsob dív starého Hollywoodu.

Topmodelka Kendall Jenner prišla na premiéru... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner prišla na premiéru filmu Valerian a mesto tisícich planét podporiť kamarátku.

Slávnostnú premiéru nevynechal ani predstaviteľ Valeriana – herec Dane DeHaan, ktorého sprevádzala manželka Anna Wood. Medzi pozvanými sa objavila aj topmodelka Kendall Jenner. Brunetka prišla podporiť svoju dlhoročnú kamošku Caru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Rihanna #Cara Delevingne #Valerian a mesto tisícich planét

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...