Dokonalá rodinka Williama a Kate v Nemecku: Iba malý princ je mrzutý!

Plná úsmevov, ktoré majú za úlohu zahnať frustráciu z brexitu, bude podľa miestnych médií návšteva britského princa Williama s rodinou v Nemecku.

19.07.2017 14:51
debata
Princ William a jeho manželka Catherine,... Foto: Reuters, AXEL SCHMIDT
Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge počas oficiálnej návštevy Nemecka. Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge počas oficiálnej návštevy Nemecka.

Po dvoch dňoch strávených v Poľsku sa v stredu začala návšteva britského následníka trónu príletom do Berlína. Okrem hlavného mesta si William, Kate a ich deti prehliadnu tiež Heidelberg a Hamburg.

V stredu čaká Williama s manželkou, syna Georgea, ktorý v sobotu oslávi štvrté narodeniny, a dvojročnú dcérou Charlotte prehliadka metropoly vrátane Brandenburskej brány a neďalekého pamätníka holokaustu. Vojvoda z Cambridge s manželkou sa už stretol s kancelárkou Angelou Merkelovou, večer ho prijme aj prezident Frank-Walter Steinmeier. Na programe je aj stretnutie s dobrovoľníkmi, ktorí pomáhajú deťom žijúcim na ulici či ľuďom trpiacim depresiou.

Princ William a jeho manželka Catherine,...
Princ William upokojuje svojho syna Georga,...
+2Princ William a jeho manželka Catherine,...

Vo štvrtok zavíta vnuk britskej kráľovnej Alžbety II. s rodinou do univerzitného mesta Heidelberg, kde ich čaká okrem iného návšteva inštitútu pre výskum rakoviny. V piatok svoju trojdňovú cestu po Nemecku zakončí v Hamburgu, kde si okrem mesta a námorného múzea prezrú tiež novootvorenú Labskú filharmóniu.

Uplynulé dva dni strávil princ William s rodinou v Poľsku. Navštívili Varšavu a Gdansk, kde sa okrem iného stretli s bývalými väzňami nacistického koncentračného tábora Stutthof.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #princ George #pôvab

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...