Pozrite sa, ako žiari! Krásna Kate v červenom ozdobila berlínsku párty

Doslova kvitne! Britská vojvodkyňa Kate, ktorá je momentálne s manželom Williamom na oficiálnej návšteve Nemecka, sa stala hviezdou záhradnej párty v Berlíne.

20.07.2017 11:52
debata (7)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Jens Kalaene
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel - princ William na záhradnej párty na počesť britskej kráľovnej. Kate si obliekla šaty od Alexandra McQueena.

Akcia sa konala na počesť britskej kráľovnej Alžbety II. a jej okrúhlych narodenín, ktoré slávila ešte na jar. Pár, ktorý je oficiálnej trojdňovej návšteve krajiny, nemohol chýbať. Catherine, ktorá do krajiny pricestovala s oboma deťmi, pritom zažiarila vo veľmi uvoľnenej a pritom elegantnej kreácii.

Červené šifónové maxišaty pochádzajú z dielne značky Alexander McQueen. Vojvodkyňa ich doplnila sandálikmi Prada a očarujúcim úsmevom. Keď potom živo diskutovala s hosťami pod holým nebom v príjemnom letnom počasí, mnohí z nej nedokázali spustiť zrak. „Je nesmierne prirodzená a príjemná. Radosť s ňou konverzovať, alebo sa dostať do jej spoločnosti. Priam v nej žiari,“ komentoval nemenovaný zdroj.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge žiarila na... Foto: SITA/AP, Matthias Nareyek
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge žiarila na záhradnej párty v Berlíne v kreácii Alexander McQueen.

Záujem verejnosti vyvolali aj zábery z letiska z času príletu kráľovského páru do krajiny. Hoci z lietadla vystúpila celá rodina, jeden člen sa rozhodne nesnažil pózovať, či hádzať naučené úsmevy. Reč je o princovi Georgovi, staršom z detí Williama a Kate. Toho celkom zjavne museli v lietadle prebudiť tesne pred pristatím a na jeho výraze tváre bolo vidieť únavu aj mrzutosť. Jeho slávni rodičia to však hodnotili len zhovievavými úsmevmi.

Princ William a jeho manželka Catherine,...
Princ William upokojuje svojho syna Georga,...
+2Princ William a jeho manželka Catherine,...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #vojvodkyňa Kate #krása #párty #Berlín #Alexander McQueen

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...