Wisterová, Vášáryová či Kučerová - premiéra Čiary plná krásnych dám!

V Bratislave uviedli v stredu večer v slávnostnej premiére za prítomnosti hereckých predstaviteľov a tvorcov nový slovensko-česko-ukrajinský triler Čiara režiséra Petra Bebjaka. Medzi hosťami nechýbali ani známe tváre.

21.07.2017 12:45
debata
zväčšiť Aj sopranistka Adriana Kučerová (vľavo)... Foto: MCC PRofessionals
Adriana Kučerová Aj sopranistka Adriana Kučerová (vľavo) zavítala na premiéru Čiary. Na snímke s režisérom Petrom Bebjakom a producentkou Wandou Adamik Hrycovou.

Jeden z bratislavských multiplexov sa zmenil na imaginárnu hranicu, ktorú strážili dokonca ozbrojení pohraničiari so psom. Tí ľudí vpúšťali dovnútra, no väčšinou s úsmevom a zhovievavo. Dobrú náladu okolo seba rozdávala aj producentka Wanda Adamik Hrycová.

Dôvod je jasný – filmu Čiara sa darí, na festivale v Karlových Varoch získal režisér Bebjak cenu pre najlepšiu réžiu. A vďaka tomu zavítal na stredajšie podujatie aj riaditeľ známeho českého festivalu Jiří Bartoška.

Moderátorka Vera Wisterová a jej kolega Bruno...
Na premiére filmu Čiara nechýbala ani Emília...
+28Bývalé Miss Slovensko Karolína Čičátková (druhá...

Medzi pozvanými nechýbal hlavný predstaviteľ Tomáš Maštalír, či jeho filmová matka v podaní Emílie Vášáryovej. Tá stavila na elegantnú kombináciu vzorovanej sukne a taftového kabátika. Ďalšia herečka z osadenstva, Kristína Kanátova, volila ležérnu kombináciu topu a sukne v rovnakej farbe.

Medzi prominentmi chýbala však Zuzana Fialová – dôvodom bol trušený let zo zahraničia, kvôli ktorému sa nedokázala dostať včas ani na stredajšiu tlačovú konferenciu, ani na večernú premiéru.

Moderátorka Vera Wisterová a jej kolega Bruno... Foto: MCC PRofessionals
Moderátorka Vera Wisterová a jej kolega Bruno Ciberej. Moderátorka Vera Wisterová a jej kolega Bruno Ciberej.

Tú moderovala Vera Wisterová, ktorá napriek náročnému obdobiu kvôli rozvodu, vyzerá pôvabne a doslova kvitne. V stredu jej k tomu pomohla aj vzorovaná sukňa s výraznou potlačou, ktorú si obliekla.

Medzi pozvanými hosťami sa na premiére Čiary objavili aj ďalšie známe osobnosti, medzi nimi napríklad Eduard Kukan, Jana Hubinská či sopranistka Adriana Kučerová. Viac nájdete v galérii.

zväčšiť Na slovenskú premiéru filmu Čiara zavítal aj... Foto: MCC PRofessionals
Na slovenskú premiéru filmu Čiara zavítal aj český herec a riaditeľ festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (v strede). Na snímke s režisérom Petrom Bebjakom (vľavo) a hercom Tomášom Maštalírom. Na slovenskú premiéru filmu Čiara zavítal aj český herec a riaditeľ festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (v strede). Na snímke s režisérom Petrom Bebjakom (vľavo) a hercom Tomášom Maštalírom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Ciara #Emília Vášáryová #Vera Wisterová #Peter Bebjak

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...